i am 新人;p
我想問下你地用咩裝兔兔出街?
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b11929839
呢個得吾得架?
定袋好d?

Be_Be_1989 2009-8-15 02:47:56 AM
去女人街買袋la....100$內有~
m1k1 2009-8-15 07:27:43 AM
姐系用袋好d????
大富翁 2009-8-15 08:46:57 AM
冇話用袋好定籠好!
但係如果用你呢個飛機籠就一定上唔到巴士,小巴.mtr等公共交通工具
除非你帶佢出去一定會塔的士或你自己有私家車咁就會ok!
如果唔係.....你拎住呢個籠上車..我諗冇人會俾你上車啦...因為太明顯!!
hh0 2009-8-15 09:06:15 AM
個人中意袋多D, 易帶又唔覺眼, size比較細
如果帶2隻一齊出街會用另一款膠藍, 放晒2隻
始終飛機籠太大, 除非你果隻係成年家兔或賓尼
wesky 2009-8-15 10:13:38 AM
買 AB 兔袋啦
夠用唔駛換~~
又上得巴士搭得地鐵 @@
光之天使)) 2009-8-15 12:40:40 PM
AB兔袋~
如果一隻兔既話~bunny都放得入~
其實都唔駛話買咁大...佢走黎走去仲唔好
smallsuishan 2009-8-15 01:29:33 PM
yes~~
ab袋 好靚!!
同埋搭車冇人覺
m1k1 2009-8-15 03:11:10 PM
吾該晒你地呀^___^!
我就買ab袋啦^___^!

快速發帖