頭先棉花糖唔知做咩,突然間好驚咁响度標來標去....仲要係嚇到"走夾唔頭"果隻....
之後氹咗好耐佢先無咁驚,我就差d俾佢嚇死.......
究竟佢見到d咩呢.....大佬,唔好嚇我呀...:011:
m1k1 2009-8-16 10:21:58 PM
哇-0-吾系見到...........呀化~_~
wesky 2009-8-16 11:02:09 PM
係咪開心得制咋 ??
tracy)) 2009-8-16 11:15:34 PM

回復 3# 的帖子

但佢之前係瞓咗响度架WOR..........我阿媽就話係咪見到四腳蛇...但兔仔見到四腳蛇會驚架咩??
小米 2009-8-16 11:17:55 PM
兔仔好似係盲盲地 ka wo~
唔通真係見到嗰 d 朋友??
hh0 2009-8-16 11:22:40 PM
哈哈...你想巨見到咩呢....:057:
`Shusonbaby||' 2009-8-16 11:56:13 PM
coffee都試過-____-
momopig 2009-8-17 12:02:46 AM
毛毛都成日明明企定定,突然之間橫闖直撞...

我諗/希望,佢玩0者...
smallsuishan 2009-8-17 12:18:05 AM
諗多左ja~ 咪自己嚇自己
yy0322 2009-8-17 12:35:19 AM
佢係唔係開心炸=-=?
我個仔開心都會禁嫁~
cordero 2009-8-17 08:05:01 AM
珍珍都試過.....突然發晒癲咁走仲咬電線...
應該係比D小動物嚇親卦
tracy)) 2009-8-17 09:56:41 AM

回復 6# 的帖子

就係咩都唔想佢見到呀,我見到佢咁既樣,我仲驚過佢呀.....#^40^#
kittyz 2009-8-17 06:57:52 PM
原帖由 tracy 於 2009-8-17 09:56 AM 發表
就係咩都唔想佢見到呀,我見到佢咁既樣,我仲驚過佢呀.....#^40^#

我係你都驚驚呀...#^73^#

快速發帖