星期六 兔爸放假兼買左個新圍欄 所以就"的"起心肝 幫佢地影左一輯相
佢地勁跳兔仔舞....不過影唔到  又當兔爸個背"隻"係Slide咁玩..(掛住睇冇影低=.=)#^81^# 突然間傻左  下次我一定會影低post出黎架:051:
不過兩隻小魔星真係好可愛 引到兔媽大笑=]

有d人話佢地好似,,其實佢地有好多分別架~當玩捉錯處,,睇下你地睇唔睇到

唔講廢話啦-----> 去相

各據一方~左係晴晴(女) 右係阿逸(仔)

各據一方~左係晴晴(女)  右係阿逸(仔)

當對方透明=.=

當對方透明=.=

蠢蠢欲動~

蠢蠢欲動~

靜觀其變

靜觀其變

Action!!

Action!!

偷食...

偷食...

擦身而過

擦身而過

"鼠"返去...以為神不知鬼不覺

"鼠"返去...以為神不知鬼不覺

點知...掉轉左丫..扮冇事

點知...掉轉左丫..扮冇事

變左咁既形勢

變左咁既形勢

冇眼晴...

冇眼晴...

其實我有眼架,,,仲有迷人添

其實我有眼架,,,仲有迷人添

到阿逸出場啦

到阿逸出場啦

我好cool架

我好cool架

就咁睇下都好似下wo

就咁睇下都好似下wo

就咁睇下都好似下wo X2

就咁睇下都好似下wo X2

晴晴大頭

晴晴大頭

阿逸大頭

阿逸大頭

餅印丫

餅印丫

餅印丫 X2

餅印丫 X2

費事理你地><"

費事理你地><"

又食=="

又食=="

估下我係邊個=]

估下我係邊個=]

yy0322 2009-8-17 01:02:22 AM
哇~
佢地好似呀~
好在佢地腳仔既色唔同,
如果唔係都分唔佢地邊個打邊個~
choi_ching 2009-8-17 01:04:57 AM
原帖由 yy0322 於 2009-8-17 01:02 AM 發表
哇~
佢地好似呀~
好在佢地腳仔既色唔同,
如果唔係都分唔佢地邊個打邊個~

係手仔唔同色丫~仲有兩個好明顯唔同既地方
喵女)) 2009-8-17 01:12:33 AM
0華...太可愛了!!兄弟?
小米 2009-8-17 01:16:59 AM
係喎.... 對手仔唔同色 ka
但如果兩個都用 pat pat 對住你, 咁仲分唔分到佢地呢#^27^#
choi_ching 2009-8-17 01:18:13 AM
原帖由 喵女 於 2009-8-17 01:12 AM 發表
0華...太可愛了!!兄弟?

一個係仔一個係女
choi_ching 2009-8-17 01:19:52 AM
原帖由 小米 於 2009-8-17 01:16 AM 發表
係喎.... 對手仔唔同色 ka
但如果兩個都用 pat pat 對住你, 咁仲分唔分到佢地呢#^27^#

分到....晴晴大pat d架,,阿逸細隻d

晴&逸: 豆豆,,好耐冇見啦,,,唔知幾時可以見到你呢
choi_ching 2009-8-17 04:19:30 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-8-17 02:35 AM 發表
個圍欄好似幾好WOR, 又夠高又大,
係咪狗仔用果D呀?

我行左好多間先搵到架,,,2呎幾差唔多有3呎
應該都係狗用既,,仲可以開大d架,,不過佢勝左夠重身,,足足13kg,,搬死左兔奴
不過我覺得就算係咪狗用都好,,岩用就得啦#^65^#
tracy)) 2009-8-17 09:25:31 AM
我淨係睇到對手唔同色炸......仲有邊度唔同色呀?
eggegg 2009-8-17 09:50:20 AM
原帖由 choi_ching 於 2009-8-17 04:19 AM 發表

我行左好多間先搵到架,,,2呎幾差唔多有3呎
應該都係狗用既,,仲可以開大d架,,不過佢勝左夠重身,,足足13kg,,搬死左兔奴
不過我覺得就算係咪狗用都好,,岩用就得啦#^65^#

我屋企都係用緊狗狗圍欄, 真係要夠重同高先得. 佢地0既彈跳力驚人 + 頂頭工都好勁..卡卡

我對00同66都係7個月, 又係外人會話一樣樣, 我就因為日日對住佢地所以知佢地係完全唔同樣...#^64^# #^64^#
我對百厭星連做動作都會一模一樣, 去街住係個袋入面0既動作, 方向都係一樣, 佢地會對手隻放0左上個冰樽, 跟住坐係到. 見到都笑屎人.#^53^# #^53^#

等佢地desex 埋就可以放番佢地一齊住lu #^58^# #^58^#
choi_ching 2009-8-17 12:07:57 PM
原帖由 tracy 於 2009-8-17 09:25 AM 發表
我淨係睇到對手唔同色炸......仲有邊度唔同色呀?

晴晴個鼻有一點白印,,同埋晴晴大隻過阿逸好多
choi_ching 2009-8-17 12:12:14 PM
原帖由 eggegg 於 2009-8-17 09:50 AM 發表

我屋企都係用緊狗狗圍欄, 真係要夠重同高先得. 佢地0既彈跳力驚人 + 頂頭工都好勁..卡卡

我對00同66都係7個月, 又係外人會話一樣樣, 我就因為日日對住佢地所以知佢地係完全唔同樣...#^64^# #^64^#
我對百厭星 ...

係丫,,果日見佢地不斷試跳,,嚇到我心到離一離,,
我果兩隻有時都動作好一致就好似Twins
光之天使)) 2009-8-17 03:08:55 PM
佢地幾大呀?做晒desex手術架喇?

佢地真係好似樣wor~
一兔佔據一邊真係好得意~
咁似樣...有無血緣關係架?
Goody09 2009-8-17 04:15:48 PM
請問你個廁所放左係邊度呀..我見唔到既
kkyan01 2009-8-17 04:49:23 PM
真係好似樣, 好似倒模出黎甘啊 ~ :060:

快速發帖