香港熱到死, 但係紐西蘭就好凍~
至從上個月開暖氣, 開到收到張千三蚊既電費單後~~
我就改左用暖貼比丁丁~~
不過人在落後地區~ 由香港既救援物資都係唔夠.... (一晚一包, 幾日就用晒我D存貨)
所以早兩日去左pet shop, 個間野, 8成係吉既...
(好想返香港shopping~~)
係冇奈之下, 揀左件狗仔衫比丁丁~~
不過丁丁係女, 佢條圍巾好厚毛~~
件衫我都係覺得唔啱佢~~~
所以想知你地D衫仔係邊到買架~ 係咪都係狗仔衫黎架??
我想點我朋友去幫我買幾衫救急呀~~ 哈哈~~
thanks~

丁丁攬住暖水袋個樣∼∼

丁丁攬住暖水袋個樣∼∼

kkyan01 2009-8-19 05:59:01 PM
之前我係旺角金魚街、花園街個頭買ga,
其實係狗仔衫ga, 但買細size俾兔兔著
katatata 2009-8-19 06:36:47 PM
-口-" 我都係買狗仔衫ka ja~細size...""
我隻花仔b都係10個月~細size都有鬆~ok既~
vivipig 2009-8-19 08:46:49 PM
丁丁3歲幾啦, 幾大隻下架啦~~
會唔會要著中碼架啦?
佢大紙巾盒多D.... 個身~~
crystal_xd)) 2009-8-21 03:35:34 PM
你可以買中碼黎試下,應該ok既:055:
lingyan 2009-8-21 03:46:15 PM
我個d係花園街中間個間到買既 (即係有小食賣個到,火車站落黎),
不過佢個d size 係 number 黎,
好似係單數上既,
我買個件 winnie the poon 就係 13 號,
miffy 著都有 d 鬆。
eggegg 2009-8-21 05:16:55 PM
HIHI 丁丁, 丁丁0既睡姿同我家紙內盒0既睡姿好似呀. 又係成個盒咁 :073: :073:

vivipig 2009-8-21 06:11:06 PM
哈哈, 丁丁以前就會成個盒咁~
而家變左魷魚LU~~~

而家既丁只會係屋企左攤右攤~~

而家既丁只會係屋企左攤右攤~~

sheepman 2009-8-21 07:32:20 PM
哈哈
丁丁變左魷魚兔:073:

快速發帖