靜音轉輪有幾靜??
係咪一d 吱吱聲都無??
檸啡 2008-7-16 11:40:43 AM
係唔會有吱吱聲~~
當然~靜音轉輪好用好多~~
wesky 2008-7-16 11:41:49 AM
有冇鼠鼠跑靜音轉輪既片啊??
睇下有咩聲先~~
tata_123 2008-7-16 12:26:11 PM
真的一點聲音都沒有的,
晚上睡覺也聽不到任何聲音
吃不到的蘋果 2008-7-16 03:13:59 PM
靜音轉在運行時不會有聲

不過....用了一段時間....會自己無啦啦成個輪

跌左出黎= =我見過一次

唯唯在跑的時候...忽然連輪帶鼠跌左出黎

唯唯被個輪困住....雖然個樣好搞笑...不過好慘= =
檸啡 2008-7-16 03:35:31 PM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-16 03:13 PM 發表
靜音轉在運行時不會有聲

不過....用了一段時間....會自己無啦啦成個輪

跌左出黎= =我見過一次

唯唯在跑的時候...忽然連輪帶鼠跌左出黎

唯唯被個輪困住....雖然個樣好搞笑...不過好慘= =

=口= 係咪扣得唔實丫...
我真係未試過.....
吃不到的蘋果 2008-7-16 04:16:40 PM
初初無事...但過左一個月多之後.....開始成日跌= =
它是有攸芯插入個扣(扣籠果個扣)那個位鬆= =
檸啡 2008-7-16 04:26:37 PM
= = 我3個幾月黎都冇事....
依家小紫新用果個都冇事....
拉比藍 2008-7-16 04:42:25 PM
暫時用過wild牌最好

其他一律唔想提,有個雜牌嚇到我滿滿死,
跑跑下成個甩落黎...
囉去投訴就話我隻鼠超重,我同佢講我隻滿豬得38g,
你有無搞錯,緊住佢就走左去...
吃不到的蘋果 2008-7-16 05:12:10 PM
唉...牌子問題.....嗚= =

但我忘了初初包裝盒上寫的是什麼牌子了ORZ
甜品糕 2008-7-16 05:24:18 PM
靜音轉唔單止靜, 而且跑得順好多(感覺上@@)
我而家個靜音轉未試過甩落黎, 不過以前個嘈轉轉就試過跑跑下成個散左, 鼠鼠差d食左粒配件@@
tata_123 2008-7-16 07:07:07 PM
不是吧....:046:
會跌出黎:056:
好驚我隻鼠鼠跑跑下都會添:050:
amyluilui 2008-7-16 07:10:16 PM
55..
its much more quiet then the cage before...
(its looks better also XDD
quite fashionable)
TinG 2008-7-16 07:11:48 PM
系牙~冇聲架~
不過我果隻肥得制-3-
個碌比較上細...
佢汁邊好似就跌甘                        xDDDDD
iaN` 2008-7-17 01:20:52 AM
冇腥咖''
我前幾日買左一個''
^^幾好用!`

快速發帖