各位好耐無見啦~
呢間係我兔兔間屋丫~覺得如何~比d意見丫:060:

好鐘意將個水樽放係頸上,係唔係想洗頭呢?:024:

我座得乖唔乖呢:031:

p.s因為用手機影嫁~好多相都唔清~所以沒post上黎:054:

為食仔 2009-8-22 02:45:50 PM
點解會有d煲係佢間屋既=.="? 係咪諗住等兔兔肥肥白白煮左佢XD?
佢有一間自己既房真好,我遲D都想留間房比我矇仔自己住
ronniecheung 2009-8-22 02:53:04 PM
兔兔係咪喺廚房度住?
wesky 2009-8-22 02:59:15 PM
有間房都幾好啊,  夠空間
如果再汁整齊d 就更加好啦, 有樽洗衣液係入面?? 好危險喎
光之天使)) 2009-8-22 03:05:46 PM
不如試下買個草球la~
可以裝多d草wor~
你依家得個碗仔
vice0926 2009-8-22 03:19:13 PM
咁咪好熱咯??#^66^#
勞仔 2009-8-22 03:57:04 PM
原帖由 為食仔 於 2009-8-22 14:45 發表
點解會有d煲係佢間屋既=.="? 係咪諗住等兔兔肥肥白白煮左佢XD?
佢有一間自己既房真好,我遲D都想留間房比我矇仔自己住

煮左佢?呢個係唔錯嘅提議~:053: 等佢肥d可以打邊爐:031: <---講笑,唔好認真~
其實...我從來唔係屋企煮野..d煲係因為方便,所以放係度~
勞仔 2009-8-22 03:59:39 PM
原帖由 ronniecheung 於 2009-8-22 14:53 發表
兔兔係咪喺廚房度住?

果間係廚房呀~不過我唔會係入面煮食(因為怕佢熱),煮野食,我用電磁爐炸,仲要係廳煮:008:
而家果度只係一個放雜物同埋比兔兔用嘅空間:026:
RUBBIT 該用戶已被刪除
RUBBIT 2009-8-22 04:01:21 PM
勞仔 2009-8-22 04:01:24 PM
原帖由 wesky 於 2009-8-22 14:59 發表
有間房都幾好啊,  夠空間
如果再汁整齊d 就更加好啦, 有樽洗衣液係入面?? 好危險喎

嗯,已搬遷(放左去廁所嚕):031:
勞仔 2009-8-22 04:03:24 PM
原帖由 光之天使 於 2009-8-22 15:05 發表
不如試下買個草球la~
可以裝多d草wor~
你依家得個碗仔

草架同草球我都用過~佢都唔鍾意,而家d草係放係碗仔,不過佢一定會搬哂d草落地先開始食:029:
勞仔 2009-8-22 04:08:29 PM
原帖由 RUBBIT 於 2009-8-22 16:01 發表
佢唔會咬你D雜物嗎?

養左接近半年都未試過亂咬雜物~
但佢最鍾意係整反個廁所..倒哂d貓沙出黎等我掃..又或者玩到成地都係草:030:

p.s:我想問問各位,點樣可以一次過引用多人回覆?:026:
hh0 2009-8-22 04:29:28 PM
有私家房真係好!
0甘你廚房門係咪加度欄
crystal_xd)) 2009-8-22 04:32:53 PM
原帖由 勞仔 於 2009-8-22 04:03 PM 發表

草架同草球我都用過~佢都唔鍾意,而家d草係放係碗仔,不過佢一定會搬哂d草落地先開始食:029:

我隻衰女都係咁:026: ,等我掃餐死
勞仔 2009-8-22 04:48:15 PM
原帖由 hh0 於 2009-8-22 16:29 發表
有私家房真係好!
0甘你廚房門係咪加度欄

搵左個兔友賣圍欄比我丫(好感激同多謝佢丫)~而家兔兔一間房,狗囡就係廳度做廳長:031:

快速發帖