halo`

★smile:D 發表於 2009-08-23 20:07|只看該作者|倒序瀏覽|打印
halo`;新人^__^;第1次po;
希望識多d朋友仔;
d相幾個月前影低;
養左佢地都有5個幾月喇><`
依家佢地大概8個幾月`
2個都係女仔黎ga=]`

矇矇係獅子兔;平時懵懵下;所以改左個音同懵相似ge名 XD`

小黃係迷你兔;比矇矇靜同乖;飲水都冇聲x)"
唔理你~

照片 496.jpg (24.36 KB, 下載次數: 51)

照片 496.jpg

照片 494.jpg (20.26 KB, 下載次數: 49)

照片 494.jpg

elyse)) 2009-8-23 08:25:51 PM
hihi:021: 我都係新人...
我2隻兔兔都係囡囡..

小黃矇矇咁可愛,我都想同小黃矇矇一家做朋友,
一齊交流養兔心得...
★smile:D 2009-8-23 08:32:37 PM
原帖由 elyse 於 2009-8-23 08:25 PM 發表
我2隻兔兔都係囡囡..

一齊交流養兔心得...

halo;你2隻兔兔叫咩名?^_^
elyse)) 2009-8-23 08:46:51 PM

回復 3# 的帖子

<-----呢一隻係猫猫mix獅子兔,本名叫懷秋,乳名叫 ar b
一隻係侏儒兔名叫花侏,2隻差一歲
不過佢地一見面就打交,所以一直都分開照顧
兔仔怡v3v 2009-8-23 08:53:07 PM
矇矇佢兩隻耳仔好大好得意呀
kittyz 2009-8-23 10:32:08 PM
蘿蔔:halo矇矇&小黃,我係貓貓兔蘿蔔呀#^9_003^#
FATO_W 2009-8-23 11:12:19 PM
你好牙!我家兔兔叫噹噹
同你兩隻兔兔打招呼 #^30^#
熱戀★ 2009-8-23 11:17:33 PM
hihi..仔仔歡迎2位妹妹:057:
wesky 2009-8-24 12:24:28 AM
welcome ^^
喵女)) 2009-8-24 12:37:51 AM
原帖由 elyse 於 2009-8-23 08:25 PM 發表
我2隻兔兔都係囡囡..

一齊交流養兔心得...

喂.....你太假了吧..

#^70^# 你好呀
我家的小吉都想認識小黃矇矇呀
笨﹏s!u〞彌 2009-8-24 12:49:55 AM
矇矇 小黃都好靚女喎~
我介紹我屋企ge靚仔比你識呀:012: ....
綿綿: Hi~ 好高興認識你~ 我叫 綿綿 ....可以同我做個朋友嗎~
choi_ching 2009-8-24 01:53:31 AM
我屋企都有一個靚仔同靚女..阿逸同晴晴...Display果隻係晴晴

大家一齊做個朋友丫
Panda)) 2009-8-24 12:07:52 PM
hi~~你地好呀~~~
<<<< 我家有一美男~叫LUCKY~~
你家兩位美女實引死lucky仔~~haha #^51^#
sheepman 2009-8-24 12:24:14 PM
哇..小黃同矇矇咁靚女:021:
同肥艇做個朋友
等佢學下你地ge苗條身型XD
ps肥艇都係女仔黎架~_~
★smile:D 2009-8-25 07:42:53 PM

回復 4# 的帖子

halo;ar b;花侏#^9_003^# 要和睦相處牙

快速發帖