咁多位..我唔知我有冇放錯區..

我想問下..
其實跑馬地嘅Dr. Eric同九龍城嘅Dr. Betty邊個會好啲??
2個我都帶過波波去睇..
我覺得同betty溝通會舒服過同eric..
可能因為betty講解得清楚啲..

我本身住香港..
呢幾日諗緊..
如果波波趕住要睇醫生..
去九龍城好似好遠咁..

但如果betty係好過eric..
我寧願貴少少車錢..比波波睇個好啲嘅醫生..

唔知有冇人係2個都睇過睇過#^68^#
光之天使)) 2009-8-24 07:49:26 PM
betty la~
雖然我兩個都未睇過~
但係好多兔友都係睇betty~~
而且betty口碑都好好~~你自己既信心都高d la
lingyan 2009-8-24 07:54:30 PM
無睇過 DR ERIC,只係睇過 BETTY~

BETTY 係比較 NICE,
我曾經去大圍睇過,但感覺真係好唔知點咁,
問多兩句D VA 就開始有面色你睇 (唔係獸醫WOR)。

其實樓主你心入面已經有答案啦 XD
ka@+ 2009-8-24 08:30:14 PM
又係嘅=]
我都係擔心如果突然要搵醫生睇..
九龍城好似遠左啲=]

同埋試過比個九巴司機鬧我帶動物上車..
搞到我有啲驚驚><
stephanielwk)) 2009-8-24 08:39:34 PM
我都係住香港區!
我d兔兔睇Dr.Eric,覺得都吾錯!
佢診所都好多人帶兔兔睇!
但呢度比較多兔友睇Dr.Betty,口碑好!
不過如果係大件事或者做手術之類,我都會比兔兔睇Dr.Betty!
睇多個Vet多d意見!
ka@+ 2009-8-24 08:53:49 PM
我驚波波又呼吸道唔舒服..
所以問定=]
katatata 2009-8-24 10:30:12 PM
:046:  我住柴灣, 我兔兔同龍貓都係帶去天后 夏利維
elvisli 2009-8-24 11:31:39 PM
我住上水.MOCHA睇過
GERRY
KEN
LIM
TIGER
YEN
BETTY

都係覺得YEN同BETTY最好

有人話TIGER兔兔醫術方面較高.因為佢一直都有做對兔兔既醫學研究

但睇YEN同BETTY有一份其他醫生未必有既關心

而家BETTY係兔協御用兔醫

所以就算帶MOCHA去遠小小睇佢都覺得值得
katkat 2009-8-25 08:38:16 AM
Dr Betty會放假呀,好似8月28日至9月初呀。
ka@+ 2009-8-25 10:09:50 AM
我都係住柴灣=]

個衰女好似鐘意betty多過eric..
下次如果又要睇醫生..
可能都會去返betty=]
Cody)) 2009-8-25 11:51:57 AM
Dr.Betty & Dr.Eric兩個我都睇過, 我覺得都係Betty好好多, 所以我只係睇過Eric一次就轉咗去Betty度啦! 另外最近九龍動物醫院黎多咗一個識睇兔兔既醫生Dr.Ma, 佢都好細心同詳細解釋到比你聽你唔明既野, 我諗可能真係太多人睇betty啦! 所以依家九龍動物醫院一共有3位醫生識睇醫生啦!
ka@+ 2009-8-25 07:05:45 PM
九龍動物醫院我淨係睇過BETTY JA..
我個幾次睇佢都問左好多嘢..
有啲唔好意思..阻左佢啲時間#^60^#
elvisli 2009-8-25 07:08:00 PM
DR MA 超靚仔...我見過一次
elyse)) 2009-8-26 12:17:49 AM
我住沙田某角落,去BETTY個樹都要轉車,坐大約1個鐘先到
去大圍雖然15分鐘左右就得...
不過BETTY對我個囡溫柔好多,仲教識我好多野....
個度D護士又好人,又有養兔...
仲話唔明可以打去問佢地,好過上網左CHECK右CHECK
除非大件事,要問多幾個醫生意見,如果唔係都係睇定BETTY
而且由細睇到大,佢之前有咩病,有咩藥敏感都知,廢時成日轉
katkat 2009-8-26 08:40:14 AM
原帖由 elvisli 於 2009-8-25 07:08 PM 發表
DR MA 超靚仔...我見過一次

呵呵,呢個星期六Dr Betty放假,咁小樹覆診時咪會見到「超靚仔」?#^64^#

快速發帖