無人性

otola 發表於 2009-08-28 13:40|只看該作者|倒序瀏覽|打印
昨日去旺角唱k, 見有時間, 去左金魚街睇下兔兔,
行左 2間舖 叫 "寵物xx"

黎左一批 BB 兔 , 隻隻都無尼精神,
緊係LA, 係個玻璃屋入面, 最多就係木糠, 得幾條枯黃的草,
有間舖仲放D 兔仔係門口, 想熱死兔咩 ...

有個女STAFF 仲好粗魯咁對D 兔仔...
佢話有一隻兔兔整亂晒D 木糠, 打左佢一下, 仲一手拎起佢, 掉佢去另一個角位,
我無眼再睇下去....  :004:
uumeme 2009-8-28 02:24:02 PM
我記得有一個女 sale都係粗魯. 我本來想睇一隻兔兔, 個女sale將那隻兔兔壓到玻璃上, 我心諗兔兔一副可憐樣,被人壓迫到不似兔樣, 可憐:046:
vice0926 2009-8-28 03:57:01 PM
比著我我會鬧返佢轉頭
BB囡 2009-8-28 04:13:40 PM
我見過啦..佢地真係好冇愛心嫁..
對兔兔好粗聲粗氣..有次我望住佢..
佢好似好不滿咁
cloudcloudgrace 2009-8-28 10:40:42 PM
所以每次行親金魚街睇兔兔都好心酸...一路行就一路駡:013:
小米 2009-8-29 02:50:51 AM
我樓下街市檔金魚鋪仲衰..
早幾日見佢有堆家兔bb賣, 用個大玻璃缸養住,鋪木糠
缸面得條 "la" (因為個頂用咗來擺貨)  睇見都唔開心
今日見佢個缸吉左... 淨有幾條菜菜
好明顯, 佢既兔根本未大到可以食菜
我問佢 d 兔係咪賣晒, 佢話係
再問佢有冇草賣.. 佢就拎咗包 O 記既 T 草比我
my god ....佢當 d 兔 bb 係成兔~~
otola 2009-8-29 05:49:06 PM
太少有責任心的STAFF
太多可憐的兔兔 :047: