-v-金日私有半日暇...
無聊就同大福整下d手作仔啦~
金日試整左個小煲呔-v-+

試帶既時候-0-+我係好期待[大福。執事]
點知=.="點睇都似一個肥老闆...(苦笑)
少少執事既氣質都冇
"因為太多相都out focus晒.只好縮小才放上來"

順手貼埋之前整左既[小紅。福]...XDDD

-v-+福爸送比大福既裙仔~好可愛

光之天使)) 2009-8-29 11:13:15 PM
好可愛呀!!
煲"口太"果四張最正
katatata 2009-8-29 11:16:47 PM
好可愛呀...我都想有你咁好手藝~
話說我家政太差~ / . \ 我好整衫衫~XD作品都太可笑了,,,
yy0322 2009-8-29 11:48:03 PM
好好睇呢~
煲呔果d好睇d
豆腐 2009-8-30 12:02:12 AM
d 3好靚~
隻兔兔一定好開心
有33著
千千 2009-8-30 04:05:15 AM
大福 真 幸福  有 daddy mami 錫#^65^#
riva.)) 2009-8-30 04:22:13 AM
好可愛呀~ 兔b 都想要煲吠!
ka@+ 2009-8-30 09:44:20 AM
好搞笑丫~~
我想問下呢..
個眼鏡係咪平時帶開個啲??
個次我同阿囡玩比佢帶眼鏡..
係咁跌#^76^#
kittyz 2009-8-30 10:31:38 AM
好似好紅帽啊~好可愛呀
其斤 2009-8-30 11:11:20 AM
#^28^#  多謝各大大讚賞 #^28^#
好似好多大大都對[小煲呔]有興建
其實做做法十分簡單 (私用手縫都係1.5小時完成)
要分享做法!???-v-+
有人要既私再貼上黎啦~

眼鏡都係我家娃用的-v-|||
所以會比人用的小...冇咁易跌黎落黎-v-""
尤尤 2009-8-30 11:14:48 PM
個小煲呔好靚牙....
你有咁好手藝....
幾好...
我都想整牙....
不過冇咩時間...
好多功課做牙...#^71^#
小米 2009-8-31 12:45:13 AM
煲呔好正呀!! 期待教學的提供~~
請問 lace 在哪買呢?
兔仔怡v3v 2009-8-31 01:08:59 AM
LACE應該深水PO有得買嫁
其斤 2009-8-31 09:48:04 PM
教學完成度=35%

LACE-V-+深水PO有很多~
不過可能有d鋪頭唔可以散賣=3=。。。

私的LACE多數都是網上郵購 / 團購 (國內/台灣)
christie 2009-9-13 07:29:22 PM
好可愛呀小紅福:012:

快速發帖