有冇人有睇 孤疑 ? 本身我冇興趣 , 點知上次睇 超鼠特攻 時睇左預告覺得 ok ... 又想知係咩所以想睇 , 後尾同事睇左話好恐佈 , 網上人話好心寒 , 令我更想睇 , 就係琴晚拉左我 Bf 去睇 , 佢睇預告話好似好無聊唔想睇 , 點知佢睇完仲驚過我 :043:  我就想睇多次 :040:
FATO_W 2009-8-30 11:45:51 PM
我都好想睇牙 但我得17 唔入得 .vv.
樓主可唔可以講d內容黎聽下 #^7_002^#
千千 2009-8-30 11:49:25 PM
想 睇   但 無 人陪=3=
nga_yi 2009-8-31 01:25:19 PM
唉我都想睇呀...不過唔夠歲呀
絕望!
yy0322 2009-8-31 05:23:00 PM
聽日打算去睇^^
riva.)) 2009-8-31 08:28:28 PM
thu 去睇!! ^^v
oscarlik 2009-8-31 09:11:12 PM
買左飛聽日去睇lu,,,
緊張...
kiki001 2009-9-1 12:05:00 AM
好多人都話唔錯喎…我今個weekend 去買飛先… :031:
cordero 2009-9-1 04:52:37 PM
咩黎架:056:
Miyako)) 2009-9-1 06:55:40 PM
原帖由 fato_w 於 2009-8-30 11:45 PM 發表
我都好想睇牙 但我得17 唔入得 .vv.
樓主可唔可以講d內容黎聽下 #^7_002^#

講個女仔比夫婦領養,女仔為左唔比人知自已既事而殺人,又做d野分化佢地屋企,包括自殘...個個算自殘掛,然後又搞到佢地個親生仔重傷,仲係醫院意圖殺佢,佢媽知係佢做打左佢一巴,然後比人覺得佢有問題要留院,終於個夜得個女仔,老公,仲有夫婦又聾又啞既女仔係屋企,個女仔係呢晚誘惑"佢阿爸",同時佢阿媽係醫院收到個電話知道佢身細...
就咁先:070:
cordero 2009-9-1 09:05:59 PM
好似好吸引BOR
LatteMum 2009-9-1 09:15:50 PM
上星期6睇左..唔錯呀..好好睇!#^54^#
Vinkivan 2009-9-2 02:14:46 PM
原本今日去睇, 不過已經冇咗呢份心情, 或者等過兩日心情好啲先, 但都想喺兔爸走之前同佢去睇~!1

快速發帖