http://www.uwants.com/viewthread ... ge%3D1#pid125399237

大家回post鬧下佢....
不知所謂....#^62^#
宜家d年輕人真係....
(我都係年輕人...但我唔會咁做囉...)#^64^#
`Shusonbaby||' 2009-9-11 07:24:51 PM
太殘忍!!!!!!!!!!!!!!!!
m1k1 2009-9-11 09:04:43 PM
佢都痴線既-.-
叫佢自己食自己啦-.-
firen_freeze)) 2009-9-11 09:43:37 PM
其實我媽話有見過凍肉舖有兔肉賣........

對果D唔當兔兔係竉物O既人黎講,我地真係雞同鴨講....

不過條友O係竉物板POST,我諗係低.B. 仔一名...想玩野啫,唔駛理佢....
wesky 2009-9-11 11:55:29 PM
d 人吹水多   好無聊
hh0 2009-9-12 12:40:09 AM
唔使太驚訝, 的確有急凍兔肉賣既
以前阿媽都有煮過, 係急凍貨同雪雞凍肉一樣甘賣
同埋....bbq......我自己都試過,
係未養兔之前既事, nnnnn年前既事
大家唔好激動插我..........
其實燒雞翼好食好多好多好多
Vinkivan 2009-9-12 02:28:30 AM
呢個人擺明係有問題啦~ 真係傻得幾攪鬼囉~!!
要食唔係唔俾佢食, 但佢喺寵物區度問, 未免真係冇帶個腦嚟上網...!?

其實我本人真係未食過雞、牛、豬及羊以外嘅肉, 因為我以前覺得好變態, 但人大咗諗嘢就唔同咗, 依家依然會唔食其他動物嘅肉, 但人哋要食真係阻止唔倒, 同埋都冇話變唔變態, 因為我有時連自己食雞、牛、豬及羊肉嗰陣, 都會諗自己好殘忍, 所以, 只要我一日唔食齋, 我都唔可以話人哋食其他動物嘅肉係變態、係殘忍, 因為自己都係在殺牲中... 所以, 其實都係各取所需啫~!!
hh0 2009-9-12 10:50:53 AM
如果巨post係飲食版個腦都正常D
post 係果度擺明係玩野
回post 都哂氣 la
得啖笑
-滴jaIiI`:) 2009-9-12 01:44:24 PM
擺明玩野喇`;
呢種人洗鬼理佢#_#
bonedog 2009-9-12 05:03:03 PM
其實站在中立位黎講(大家唔好插我)
外國真係有兔肉賣, 而且真係有特登配一d食肉用既兔..
就好似德國既超大兔, 本身都係諗住for 一d 飢荒地方食的
不過真係食肉用同埋寵物玩賞用既係有分別!
而且..需要自己都唔會食, 雞, 豬, 牛 以外..但其實相對睇番
鐘意 雞, 豬, 牛既人都一樣會覺得好殘忍呢..

所以...我覺得最重要係就算真係食, 都要將佢地既傷害痛楚減到最低..

睇下當時你站係邊一個角度啦..

快速發帖