今日講起mocha又unun

所以開個post公開呢個不能"不"說的秘密

wesky 2009-9-13 01:00:35 AM
哈哈    好攪笑
企係度又真係幾辛苦喎
喵女)) 2009-9-13 01:33:11 AM
18禁呀><"#^77^#
Panda)) 2009-9-13 01:57:25 AM
haha~原來有相睇 XD
我覺得第3張mocha 真係好似好認真咁練緊~~#^64^#
咁快累點得嫁~~hahahhahaha~~太好笑~~
ka@+ 2009-9-13 08:47:53 AM
好好笑丫mocha#^69^#
光之天使)) 2009-9-13 09:49:49 AM
mocha果然係真男兔呀下~~

mocha個圓圓既頭仔真係好得意~~
crystal_xd)) 2009-9-13 10:40:35 AM
原帖由 喵女 於 2009-9-13 01:33 AM 發表
18禁呀>

認同:073: :073:
hh0 2009-9-13 12:07:52 PM
好搞笑呀,
係咪黎真架, 你隻手點呀
elvisli 2009-9-13 04:17:45 PM
隻手比佢咬到紅哂有牙印..佢太肉緊
chocolate301 2009-9-13 07:16:23 PM
哈哈~好搞笑呀~不過你隻手就慘了~
uumeme 2009-9-14 02:29:40 PM
真的會un 人嗎?:046:
Vinkivan 2009-9-14 08:30:24 PM
哈哈~ 攪笑嘅Mocha呀~!! 不過... 喺Mocha un un嘅背後, 都唔知道佢嘅絕密已經俾兔爸曝光喇~~~~~ #^11^# #^11^# #^11^#
elyse)) 2009-9-14 08:50:40 PM
好驚wo...mocha咁man,:046:
如果兔聚有mocha同lucky仔呢2位香港先生...
兔女們有危險
elvisli 2009-9-14 08:52:17 PM
原帖由 elyse 於 2009-9-14 08:50 PM 發表
好驚wo...mocha咁man,:046:
如果兔聚有mocha同lucky仔呢2位香港先生...
兔女們有危險

唔驚...mocha絕左育...B侏係男定女呀
elyse)) 2009-9-14 09:05:30 PM
B侏當然係女,一早就絕左育

不過有2大猛男起度,連自己丫爸, 丫媽都un...
等我去兔聚前買定雨衣比佢地sin...

快速發帖