好多謝咁多位姨姨係我病病o既時候
幫助我媽媽呀

我媽媽好懶架
上o左呢個網咁耐
都唔帶我同咁多位姨姨 say hello~

雖然我叫 Kulu, 不過媽媽有陣時叫我
Kulubi, Kululu, lulu , 阿lu
我全部都好鍾意, 一定會應媽媽架
我好鐘意同朋友玩架
兔爸屋企有狗哥哥, 貓哥哥同貓組組
我每次去渡假都好開心o架

媽媽話第日帶我去兔聚呀, 唔知咁多位姨姨歡唔歡迎我呢?

(Kulu 媽: 屋企人岩岩搬屋, background 有d亂, 大家唔好介意)

為食仔 2009-9-15 01:31:37 AM
你兔兔好肥好可愛!
小米 2009-9-15 03:12:25 AM
hello KuluB , 姐姐好想抱吓你呀^^
riva.)) 2009-9-15 08:09:56 AM
KULU收埋左個波波係心口喎!! ^^
有錯別字!!!   兔爸屋企有狗哥哥, 貓哥哥同貓"組組"  << 姐姐吧?!
NICE TO MEET U!! KULU
wesky 2009-9-15 08:30:55 AM
識得應人咁抵鍚
ka@+ 2009-9-15 09:33:07 AM
hello kulu~~
好可愛丫你=]
kittyz 2009-9-15 10:38:36 AM
halo kulu,
我係蘿蔔呀#^65^#
redbean 2009-9-15 11:59:21 AM
哈哈, 好多人睇相都覺得佢好肥架
其實係d毛效果jar
佢 1.3 kg jar~
我成日都擔心佢過瘦

佢頸個度有條頸巾咁, 我都好鐘意架.

蘿蔔, 我記得你, 白雪雪好得意

riva, 無錯, 係貓姐姐, 哈哈, 唔該曬
FATO_W 2009-9-15 02:02:13 PM
kulu好得意牙 個樣好精靈#^74^#
Panda)) 2009-9-15 02:16:59 PM
halo  kulu~~!! 你好可愛呀~~
我兔兔叫lucky~好高興認識你地 =]
kulu 個白波波好軟咁~~好想摸下~haha#^51^#
elvisli 2009-9-15 02:39:50 PM
幾時帶出黎比mocha哥教你何謂男人A_A
老虎b 2009-9-15 02:52:33 PM
唔好教壞細兔呀#^64^#
redbean 2009-9-15 08:06:46 PM
kulu 佢唔鐘意人o地摸佢波波架
哈哈, 有時會出飛拳架:005:

mocha 哥哥唔洗都 kulu 啦, 哈哈
因為Kulu 係女仔o黎啦:033:
尤尤 2009-9-16 01:16:45 AM
HIHI...kulu
Nice To Meet You...#^9_003^#
你好可愛呀~~
我地叫咖啡&奶茶牙,,,
做個fd好嗎??
redbean 2009-9-17 08:18:53 PM
原帖由 尤尤 於 2009-9-16 01:16 AM 發表
HIHI...kulu
Nice To Meet You...#^9_003^#
你好可愛呀~~
我地叫咖啡&奶茶牙,,,
做個fd好嗎??

當然好啦~~:014:
:021: 快d攪兔聚啦

快速發帖