斐斐 desex 後, 食量大增, 不得不用上這款 q 兔草架 (有12cm深)... 9lbs草, 捱不了一個月...

斐斐草架演進史: 草波--> ab 草架 --> 草波 + ab 草架 --> q 兔黃色外置草架 --> 兩個 q 兔黃色外置草架, 直到今日終於要用到呢個用面盆一樣大, 裝得落一隻斐斐的草架了... (她真的曾經跳過入去)

今早七點 fill 滿, 晚上七點回家, 草架是空的... 太恐怖了... 蝗蟲一樣... 體重朝 2kg 進發... 個坐圍擺到一圍酒...

chrisyan 2009-9-16 07:29:59 PM
有d落左toilet~
不過兔兔食好多草係一件好開心ge事~
我想胖胖24小時不停食tim ar~~hahahaha~~
FATO_W 2009-9-16 08:40:39 PM
斐斐食草食得咁開心
自己睇到都開心 不過小心唔好變肥兔牙!haha
wesky 2009-9-16 08:51:18 PM
廁所好多草 o.o
hh0 2009-9-16 10:42:43 PM
呢種外置草架好易跌草
兔兔輕輕一拉就拖跌好多, 所以個草架一定會空晒
如果跌落地或者廁所又唔食就好浪費
我DIY左個差唔多大既A4膠盆掛內置
無咩草跌出籠外, 跌在籠內既又會食番
所以無咩浪費
你兔兔食得草多係好事呀~
lingyan 2009-9-17 02:39:35 AM
我有用過呢隻,唔係好好用,真係跌好多。

而家我都係掛個兩個雜物籃係籠入面俾佢食。
janice)) 2009-9-17 03:27:32 AM
hh0 & lingyan,
可唔可以影個草架黎望下丫?! :020:
hh0 2009-9-17 02:51:09 PM
bonedog 2009-9-17 03:46:47 PM
哇, 我都想我隻兔兔食咁多呢
不過我無用草架, 但就圍草係廁所, 我見佢成日都執番起廁所d草黎食:056:
唔知點解呢, 你地屋企寶貝唔食廁所既草架﹖
tracy)) 2009-9-17 05:49:55 PM
食得多係好事~~~但小心佢會過肥wor~~
棉花糖係食到無草就會執返跌咗落廁所果d食架wor,但就真係好少機會會食到無草食lor
janice)) 2009-9-18 04:42:22 AM
thanks!! ^^
Goody09 2009-9-18 03:31:18 PM
我隻兔...一有草係草架..佢就抓哂出黎...慢慢...係地下到食

快速發帖