琴晚帶左kulu去剪甲
寵物店老闆鋪左草皮俾佢
佢好似勁開心咁

咁我今日就照樣鋪俾佢
好攪笑, d草草起左個 "x" 你佢心口

IMG_3995 (Small).JPG (93.07 KB, 下載次數: 9)

IMG_3995 (Small).JPG

光之天使)) 2009-9-20 06:28:18 PM
哈哈~~
咁kulu食草咪好方便lor~
ovo_96 2009-9-20 06:31:23 PM
好得意呀有個"x"
kulu可愛到爆XD
wesky 2009-9-20 06:57:51 PM
佢會唔會係草上面殊殊??
redbean 2009-9-20 09:35:06 PM
Kulu 細個o個陣會係上面殊殊架
所以無鋪俾佢

不過今日鋪返, 佢無係上面殊殊
仲有好攪笑
我本來諗住d草俾佢玩
因為係陣年舊草 (之前買左d唔靚既草, 佢唔多食, 所以收埋左, 放左三個月啦)
點知佢係咁食d草, 反而草兜o個d就唔食住, 哈哈
#^64^#
小米 2009-9-20 09:59:15 PM
唔通陳年草..月放月入味?!#^74^#
FATO_W 2009-9-20 10:03:49 PM

回復 5# 的帖子

可能佢好耐未見過依d草
以為係新既草哈哈
訓係度食咁方便梗係食左先講啦 #^49^#
redbean 2009-9-20 11:51:48 PM
#^51^#  如果放耐d, 佢就食
咁我咪可以同大家收買舊草?!
咁年中節省好多bor~哈哈#^79^#
bonedog 2009-9-21 03:17:17 PM
我都係咁放俾普樂食架, 有時見佢中左槍都仲係到食草個樣超好笑, 好過癮架!
可能草就好似紅酒咁..愈耐愈醇!:001: :001:
尤尤 2009-9-21 09:30:36 PM
好得意呀....
唔好係草上面殊殊喎.....#^13^#

快速發帖