e排小吉係咁左訓右訓
仲做左守門兔!
開左冷氣啦~好似好爽咁bo#^72^#

wavyxeion 2009-9-22 02:06:34 AM
開左冷氣既地板係特別涼~ 真識嘆!!
光之天使)) 2009-9-22 05:42:53 PM
佢攤得好得意~
係大字型咁攤架~haha
crystal_xd)) 2009-9-22 09:03:22 PM
小吉係唔係好細個?佢好似好細隻咁@_@
喵女)) 2009-9-22 11:45:37 PM
唔係呀!!><
佢細隻??佢9個月了~~
我屋企D人話佢成隻狗咁了-#^77^#
兔仔怡v3v 2009-9-23 12:04:50 AM
小吉一路攤都唔怕搵唔到佢...
佢一路行一路留低記號既~
尤尤 2009-9-23 12:04:59 AM
原來小吉仲細過奶茶同咖啡架....
唔講真係唔知...
小吉好精靈.....#^11^#
喵女)) 2009-9-23 01:44:28 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-9-23 12:04 AM 發表
小吉一路攤都唔怕搵唔到佢...
佢一路行一路留低記號既~

怡B>3<
你太勁了~
咁都發現到~!!!!呵
#^78^#
喵女)) 2009-9-23 01:49:14 AM
原帖由 尤尤 於 2009-9-23 12:04 AM 發表
原來小吉仲細過奶茶同咖啡架....
唔講真係唔知...
小吉好精靈.....#^11^#

係呀~仲係一隻就黎做公公既猛兔男
人地都估唔到尤尤細過小喵啦~
兔仔怡v3v 2009-9-23 09:40:26 AM
原帖由 喵女 於 2009-9-23 01:44 AM 發表

怡B>3<
你太勁了~
咁都發現到~!!!!呵
#^78^#

我都覺得係呀:054:
尤尤 2009-9-23 10:25:06 PM
原帖由 喵女 於 2009-9-23 01:49 AM 發表

係呀~仲係一隻就黎做公公既猛兔男
人地都估唔到尤尤細過小喵啦~

哈哈....
我都唔係細你好多姊....
唔好講到自己咁老嘛...XD#^27^#

快速發帖