有無人好似我咁,星期六要返工都不特止,仲要返全日,好灰#^68^#
返六日既office真係買少見少,得我咁好彩....
好悶#^47^#
wesky 2009-9-26 01:32:37 PM
所以你偷偷地上網 XD
我仲讀緊書
老虎b 2009-9-26 01:48:26 PM
我無偷偷地架~#^51^#
上到我都唔知做咩好......
時間過得好慢慢慢慢...
勞仔 2009-9-26 02:13:40 PM
我咪係呢d壞人囉~日日返工都係咁上網~hehe
老虎b 2009-9-26 02:18:36 PM
原來我地係同道中人#^52^#
波丸媽 2009-9-26 02:20:07 PM
我返工冇得上網,不過今日都要返..............OT呢#^76^#
勞仔 2009-9-26 02:28:50 PM
原帖由 老虎b 於 2009-9-26 14:18 發表
原來我地係同道中人#^52^#

你留意吓丫,我成日上網留言嘅時間都係d上班嘅時間喔~
平時返到屋企,想留言都唔得,因為屋企裝唔到速成喔:050:
老虎b 2009-9-26 02:32:06 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-9-26 02:20 PM 發表
我返工冇得上網,不過今日都要返..............OT呢#^76^#

你係做咩架??
無得上網,我諗我悶到暈左係度...
wesky 2009-9-26 02:33:56 PM
原帖由 勞仔 於 2009-9-26 02:28 PM 發表

你留意吓丫,我成日上網留言嘅時間都係d上班嘅時間喔~
平時返到屋企,想留言都唔得,因為屋企裝唔到速成喔:050:

唔係內置左架咩?
波丸媽 2009-9-26 02:34:48 PM
我係做DHL內部工作
不過係PART-TIME,
主要係對住D單
katatata 2009-9-26 02:37:27 PM
好多文職都係返6日 -口-" 我前排搵工見唔少,
但我份工就好d, 返5日 o.o" 工作量唔算多(暫時)
平時一邊上網一邊做野~XDD ok閒...
勞仔 2009-9-26 02:38:04 PM
原帖由 wesky 於 2009-9-26 14:33 發表

唔係內置左架咩?

國產手提電腦..唔識搵速成黎安裝..
攪到永遠同星期六個活動無緣:050: :050:
波丸媽 2009-9-26 02:39:22 PM
原帖由 katatata 於 2009-9-26 02:37 PM 發表

你做咩位既文職呀,咁好O既^^
老虎b 2009-9-26 02:42:17 PM
#^21^# 原來而家都係6日架喇,
我仲停留係5日,5.5日tim.....

岩岩食左飯,坐多陣就開始眼訓.#^8_002^#
老虎b 2009-9-26 02:45:17 PM
原帖由 katatata 於 2009-9-26 02:37 PM 發表

我好多時都可以閒到好驚人#^78^#

快速發帖