自從我返咗嚟之後, 都冇POST過我啲仔女嘅相俾大家睇, 啱啱兔爸影咗啲新相, 放上嚟俾大家見下啦~!!

覺唔覺得Cookie大個咗好多呢??

湯丸係咪靚女咗好多呢??

湯丸同Cookie開始進行bonding喇~ 但湯丸仲係好抗拒Cookie, 只係食嘢嗰陣可以一齊食囉~!!

williamchw 2009-10-5 05:11:44 PM
好可愛~~ :038: :038: :038:
kittyz 2009-10-5 05:34:42 PM
Cookie好似幾肥美~隻眼好大呀#^9_003^#
湯丸耳仔好得意#^65^#
eggegg 2009-10-5 05:42:45 PM
:039: :039: :039: kawaii

我想問籠入面0個個係小朋友玩具定真係動物用品黎架 :p
好似幾正咁 :p
hh0 2009-10-5 06:03:48 PM
Cookie好似大隻过湯丸~
湯丸耳仔咁短既
Vinkivan 2009-10-5 07:00:54 PM
原帖由 eggegg 於 2009-10-5 17:42 發表
:039: :039: :039: kawaii

我想問籠入面0個個係小朋友玩具定真係動物用品黎架 :p
好似幾正咁 :p

嗰個係FOR兔嘅屋仔嚟咖~!! 佢哋好鍾意瞓喺個頂度咖~!!

原帖由 hh0 於 2009-10-5 18:03 發表
Cookie好似大隻过湯丸~
湯丸耳仔咁短既

之前成日覺得Cookie好似唔識大咁, 但近呢兩三個月真係大隻咗好多, 反而湯丸就好似冇乜點再大咁~
湯丸對耳由細細個嗰陣我已經覺得佢俾其他賓尼兔短同埋唔識垂落嚟, 一度懷疑佢係咪真係Holland lop, 但經兩個醫生同埋一個養兔專業人士都話佢係, 只係可能好似人咁都會有少數人係手短腳短啲嘅道理。但話大個可能會生返長啲, 但到依家就嚟一歲都冇乜點變, 不過... 最緊要係身體健康啦~!!
chrisyan 2009-10-5 07:28:54 PM
咁間屋係邊買到呀~~
我搵左好耐>^<
光之天使)) 2009-10-5 09:10:00 PM
兩隻都好可愛呀:039:
真係大左~以前仲係bb仔~唔知遲d你返去,會唔會唔認得架?

間屋仔係咪係外國先有架呢?
千千 2009-10-5 09:49:08 PM
咁間屋係邊買到呀~~
trubi 都 想 要:014:
small_tra 2009-10-5 10:19:37 PM
我都好想買~!

係邊買架~!?唔該你~!

如果oreo有e間屋仔一定好開心~
FATO_W 2009-10-5 11:04:48 PM
真係好耐無見喇:014:
兩隻兔兔都好可愛牙!
間屋企真係好正 抵玩過d草屋好多!我又想買返間 :023:
Vinkivan 2009-10-6 12:09:31 AM
原帖由 chrisyan 於 2009-10-5 19:28 發表
咁間屋係邊買到呀~~
我搵左好耐>^

間屋我諗香港應該冇得買咖~ 因為我都搵過, 我喺係加拿大嗰邊啲寵物店買咖~!!

原帖由 光之天使 於 2009-10-5 21:10 發表
兩隻都好可愛呀:039:
真係大左~以前仲係bb仔~唔知遲d你返去,會唔會唔認得架?

間屋仔係咪係外國先有架呢?

佢哋真係大咗好多啊~ 我都怕佢下年返去佢哋唔認得我呢!!#^19^#

原帖由 千千 於 2009-10-5 21:49 發表
咁間屋係邊買到呀~~
trubi 都 想 要:014:

#^19^# #^19^#

間屋我喺係加拿大嗰邊啲寵物店買咖~!!
Vinkivan 2009-10-6 12:16:01 AM
原帖由 small_tra 於 2009-10-5 22:19 發表
我都好想買~!

係邊買架~!?唔該你~!

如果oreo有e間屋仔一定好開心~

間屋我係喺加拿大嗰邊嘅寵物店買嘅, 如果你真係想買又不計成本嘅話(因為真係幾貴), 我可以叫兔爸幫你買, 然後寄返嚟!!

原帖由 fato_w 於 2009-10-5 23:04 發表
真係好耐無見喇:014:
兩隻兔兔都好可愛牙!
間屋企真係好正 抵玩過d草屋好多!我又想買返間 :023:

間屋我都覺得好正呀~ 佢哋勁鍾意, 不過, 買嗰陣唔覺貴, 買完之後計返港幣先知原來咁貴~!!
喵女)) 2009-10-6 01:03:11 AM
0華~~琳琳姐姐~
係棋棋最愛的Cookie。3。
尤尤 2009-10-6 02:01:47 AM
Cookie&湯丸好耐冇見喇....
最近點牙....
掛唔掛住兔媽呢....
bonding成功就可以一齊玩喇.....#^30^#

快速發帖