post哩俾大家睇下~xD 唔知有幾多人睇過依份NEWS呢"
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=13272338
BB囡 2009-10-8 02:23:42 PM
我岩岩睇左啦........
希望d人睇到會有正面訊息帶出啦
Cody)) 2009-10-8 03:36:42 PM
希望多D兔友可以去兔協買野順便幫忙下兔協既兔仔啦! 因為知道兔協既定期捐款原來每月只有1萬元, 另加4千元係由另一位好心既兔友捐助兔協既兔仔所有既絕育費, 全部捐款加埋先至得1萬4千元, 真係好難支持落去, 所以大家有錢出錢, 有力出力, 多D去兔協買草買野同捐款啦!
Vinkivan 2009-10-8 06:38:07 PM
有呢個宣傳希望可以幫倒兔協同埋希望啲人養兔前三思啦~!!
Panda)) 2009-10-8 06:48:49 PM
本身反對我養lucky既屋企人~~竟然前日剪低左放係我台面~#^13^#
好似入面講..其實好多人都仲以為兔兔係只食carrot~抱佢地係拎耳仔等等!!  我亦都親耳聽到唔少人都係咁講...= =  希望d人會對兔兔認識多d先養兔兔~同埋要養兔就最好去兔協領養~!! #^31^#
珊迪小姐 2009-10-9 09:46:59 AM
篇報道寫得幾好,不過"養一隻兔,不生病的話每月大概花$100-$200"<我覺得吾至囉....
買一箱草都要二百幾蚊啦!! #^41^#
firen_freeze)) 2009-10-9 12:17:40 PM
兔兔一個月食兩包草已經要200蚊...

仲有廁所墊料,

平日仲要買菜....(兔糧變成零食)

其實唔平的....
small_tra 2009-10-9 10:24:02 PM
我e+同我男朋友努力儲$~幫下d兔兔~!

希望大家儲少少$~~~之後幫下被遺棄o既兔兔~!
elyse)) 2009-10-9 11:21:57 PM
係lor...大家都幫幫忙有時買草或送貨都首選兔協啦
講真有幾多機構係會咁出心出力,
比我地任何一個人更愛兔仔,相信無咩人可以比得上

一人一個月一箱草都已經可以幫到不少了

快速發帖