我家咪咪佢好愛菜菜子...
乜菜都食...盡之放得落口佢都會食...
唔講咁多喇...去相#^30^#
我呢個呀阿好衰...好鐘意吊高條菜黎俾佢食..
可以見到佢粉紅色既咀仔同埋正白既牙仔ma#^10^#

為左菜菜子不惜企到幾高都要食到佢.v.

為左菜菜子不惜企到幾高都要食到佢.v.

雖然好朦...但係見到好粉紅色既咀仔

雖然好朦...但係見到好粉紅色既咀仔

好滿意呢張相@v@

好滿意呢張相@v@

small_tra 2009-10-12 09:57:59 PM
最尾果張~~~食完野唔沬啞~下巴都有.草....
老虎b 2009-10-12 10:32:50 PM
咪咪食完野要抺咀仔呀~#^5_002^#
光之天使)) 2009-10-12 10:45:23 PM
咪咪好靚女wor~
第一張對手仔好幼細呀~
兔仔怡v3v 2009-10-12 10:48:24 PM
咪咪佢唔係食完野唔抺咀仔呀...
係佢成日d毛都痴住好鬼多草=.=
唔知點解既

多謝total媽讚佢靚女呀#^28^#
燒雞。﹏。)) 2009-10-12 11:33:20 PM
個咀仔真係好可愛^^

仲識得搵對手仔"傘"住等自己唔會走光:073:
FATO_W 2009-10-12 11:34:54 PM
咪咪無見一排都仲係咁白雪雪wor
不愧係靚女咪
不過食完野記住要擦咀仔牙 因間比人笑你牙 #^64^#
喵女)) 2009-10-13 12:34:24 AM
冇見咁耐...靚女左呀MIMI>3<
兔仔怡v3v 2009-10-13 01:38:42 PM
#^31^# 梗係啦...佢依家日lum夜lum...
我覺得佢小左毛呀
尤尤 2009-10-13 09:51:09 PM
佢粉紅色既咀仔搞到人人都想去錫啖MIMI...
MIMI依然咁多毛毛同咁靚女....
哈哈...#^13^#

快速發帖