你地好呀!我叫囝囝* 請多多指教:>

喵喵 2009-10-20 02:21:29 PM
hello 你好
我叫喵喵呀 hehe^^
老虎b 2009-10-20 02:24:43 PM
我係老虎B#^51^#
你好可愛喎~#^80^#
小糖^^ 2009-10-20 02:32:00 PM
老虎b 2009-10-20 02:33:24 PM
係喎,個鼻仔特別深色左既~#^72^#
minkmink 2009-10-20 02:45:45 PM
hehe*
我都覺得囝囝個鼻睇落去好似好大甘:073: :073:
neutraly 2009-10-20 02:48:20 PM
你個鼻仔好得意呀!haha!~
啡色毛毛..我鐘意呀!:055:
minkmink 2009-10-20 03:15:18 PM
同囝囝好有緣份
可能注定要我買距返黎我身邊^^
第1次見距,距竟然見到我即刻跳上黎..
嚇到我係寵物店大叫:044: :044:

第2次見面係同媽咪一齊睇兔兔..
果陣媽咪一望就望到距,覺得距好可愛^^
話距個鼻鼻係甘郁下郁下好可愛!!
其實果陣有諗過養兔兔,但未有心理準備可以照顧到!
而且都吾記得左原來距就係果次嚇我既曳兔兔!

第3次同男朋友一齊去睇兔兔..
今次決定左好耐,諗住買返隻兔兔返屋企..
最後選擇左好耐,最後選擇左呢隻百厭星^^
sales話距係成間寵物店最曳果隻!haha
之後先知原來同距甘有緣份,見過3次面
好彩距未比人買走^^囝囝媽咪最愛你了^_^
雖然你成日都激到媽咪扎扎跳-__-

媽咪好鍾意影我肚肚>.<

媽咪好鍾意影我肚肚>.<

媽咪鍾意錫囝囝額頭^^

媽咪鍾意錫囝囝額頭^^

喵喵 2009-10-20 03:20:37 PM
嗯^^ 你要好好錫佢啊 hehe^^
我同喵喵都係好有緣架
我買佢之前兩星期已經在紅蘿蔔玩過佢... 過左幾日去睇 又見到佢wo!
但自己本身已經養左兩隻賓尼~~~
再過多一個星期, 其他兔兔都俾人買曬喇,得返佢一隻 3個幾月好大隻
其他都係細細隻兩個月,佢傻傻地係度食草草 我就抱起佢買左佢返黎喇~ hehe^^
neutraly 2009-10-20 04:50:17 PM
我個時買隻mui.都係因為佢見到我就好有反應咁企起身.
而佢又係我心水毛色...所以就買左!:055: (當然係一早準備買兔.唔係突然啦!)
咁就3年幾喇...唔知佢有冇後悔到個一日企左起身呢!!:040:

不過你同囝囝真係好有緣...3次都見到佢...都未比人買左!!
如果一見到鐘意我會即刻買...我唔想之後佢比人買左...會好失望!!:044:
FATO_W 2009-10-20 05:31:42 PM
你好牙囝囝!
你同你媽媽好有緣wor
兔媽要好好錫佢牙 #^65^#
∥傻楓☆〞 2009-10-20 06:47:53 PM
我係BeBe:001:
多多指教:054:
small_tra 2009-10-20 07:12:35 PM
我都有試過~有隻兔兔jump左上黎~仲要係幾次~~!

果陣冇諗過養多隻架~so冇要到~!

之後想養多隻果陣~後悔冇要到jump上黎果隻~!
wesky 2009-10-20 07:14:13 PM
你好啊
我前幾日見到隻好似花侏既黑白侏儒 lam 玻璃 ar
諗多諗  都係波波可愛d~ XD
kittyz 2009-10-20 09:22:18 PM
兔兔好可愛啊,我叫蘿蔔呀#^9_003^#

快速發帖