放兔期間....有人經過...朱古力仔就...
#^43^# 勁痴人~~

光之天使)) 2009-10-21 11:31:23 PM
haha
所以話,兔兔其實真係識認人架~
有驚就會搵返爸爸媽媽
sheepman 2009-10-22 12:07:04 AM
你好似成日都放兔架wor#^51^#
朱古力仔真幸褔la
成日有得玩
我個隻只可以係屋企度放啦XD
williamchw 2009-10-22 12:50:03 AM
其實放兔仔時, 佢會唔會四圍搵野食, 我怕佢會食地下d野....
Panda)) 2009-10-22 01:50:52 AM
haha~好似d小朋友咁~~好搞笑~~
我記得lucky仔有次睇vet又係咁~
驚到企係度狂抓我~好似小朋友想抱咁#^13^#
chocolate301 2009-10-22 12:17:37 PM
哈哈~好搞笑!!
朱古力仔好似叫梗:"抱我啦抱我啦~好驚呀!!"咁~
哈哈...
小糖^^ 2009-10-22 05:01:17 PM
sheepman 2009-10-22 07:45:47 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-10-22 05:01 PM 發表
你就好la…朱古力痴住你,我琴晚放豆釘出黎玩既時候,不嬲佢都會比我摸完先走開自己去玩,點知摸摸下,比佢咬左啖(好在我閃得快,如果唔係一定見紅):050:

好傷心呀﹗

豆釘好似好惡咁wo=.=
我養左肥艇一年
佢都未試過咬我
你俾佢咬個陣同佢講no啦
同拍下佢鼻仔..話唔埋有效呢~
machai)) 2009-10-22 09:46:26 PM
佢會聞聞下咁....我都驚佢會亂咁食嘢...

原帖由 williamchw 於 2009-10-22 12:50 AM 發表
其實放兔仔時, 佢會唔會四圍搵野食, 我怕佢會食地下d野....
小糖^^ 2009-10-23 10:18:16 AM
firen_freeze)) 2009-10-23 04:10:34 PM
原帖由 machai 於 2009-10-22 09:46 PM 發表
佢會聞聞下咁....我都驚佢會亂咁食嘢...

係會架.....

放MAX 落公園前我會喂飽佢先....費事佢放D草入口....

因為第一次放兔果時佢將不知名雜草吞左...好彩冇事咋...
`Shusonbaby||' 2009-10-23 04:41:56 PM
好羨慕啊!!!
朱古力真係好可愛啊>33333333<"
sheepman 2009-10-23 07:23:51 PM
原帖由 小糖^^ 於 2009-10-23 10:18 AM 發表

我更係有叫佢停口、停手(佢除左咬我之後仲抓到我成手都係大血痕,傷口仲好深﹗)

自從我去完台北後,佢就開始惡la……之後佢患病,仲惡死……我好傷心﹗有時真係等佢病完,想帶佢去兔協,用豆釘哩一隻兔換三隻 ...

豆釘媽冷靜d=.=
你去左台北佢掛住你你返黎唔多理佢佢可能發脾氣掛
之前我返大陸返到黎訓覺
佢勁dum地
我一抱完佢就乖晒=.=
你要比d耐性呀~要加油!!
兔之初,性本善呀#^64^#
小糖^^ 2009-10-23 11:34:58 PM

快速發帖