如題, 頭先汁CAGE 我放左佢出黎 佢趁我不覺時咬菊花牌黑色膠手套
我已立即分開佢... 點知..佢都食左一忽... 手指公甲咁大...
我應該點做.. 佢快到連我拉開佢個口既時間都無....

我已加多左水同草比佢 希望有助佢排返出黎..
Cody)) 2009-11-4 08:19:29 PM
你不如試下打大圍急症電話問下依個情況駛唔駛睇醫生, 急症電話: 93396842 或試下打電話去九龍動物醫院睇下重有無人 TEL: 2382-3300
wesky 2009-11-4 09:03:46 PM
希望快d 排返出黎啦 ...
陳皮妹 2009-11-5 05:53:26 AM
快d睇醫生,唔好拖呀,希望佢冇事啦~
choi_ching 2009-11-5 11:05:33 AM
果次阿逸食左橡筋落肚...打電話去九龍動物醫院度...佢地問我..兔兔既情況後...叫我餵佢食草粉...希望佢可以排返出黎..搞到我果排要不斷檢查佢既便便,,睇下有冇排返出黎
hh0 2009-11-5 11:09:46 AM
手指公甲咁大應該可以排返出黎
餵佢食多d 草 / 草粉
希望佢冇事
bonedog 2009-11-5 12:42:11 PM
原帖由 choi_ching 於 2009-11-5 11:05 AM 發表
果次阿逸食左橡筋落肚...打電話去九龍動物醫院度...佢地問我..兔兔既情況後...叫我餵佢食草粉...希望佢可以排返出黎..搞到我果排要不斷檢查佢既便便,,睇下有冇排返出黎

但到最後有無見到佢係唔係真係有排到出黎﹖
bonedog 2009-11-5 12:42:40 PM
希望佢快d排番出黎啦.. 依家情況點呀﹖
最緊要睇住佢係食慾有無問題~
riva.)) 2009-11-5 06:46:24 PM
打過去CODY 提供既電話  個護士話 留意下佢有冇食野 飲水同排便. 如果佢無便便就立即睇醫生!!
我真係廿四小時都有草 有水
而家佢有食 有飲 有便便    留意多幾日先知!!
Cn!)) 2009-11-11 09:01:03 AM
應該無事既- - 我芝麻成日都食左d唔知咩野落肚,,我次次都俾菜佢食..有兔友話,,排毒wo
珊迪小姐 2009-11-11 10:13:31 AM
原帖由 riva. 於 2009-11-5 06:46 PM 發表
打過去CODY 提供既電話  個護士話 留意下佢有冇食野 飲水同排便. 如果佢無便便就立即睇醫生!!
我真係廿四小時都有草 有水
而家佢有食 有飲 有便便    留意多幾日先知!!

點呀 兔兔痾番塊膠出來未!? #^66^#
珊迪小姐 2009-11-11 10:19:49 AM
原帖由 Cn! 於 2009-11-11 09:01 AM 發表
應該無事既- - 我芝麻成日都食左d唔知咩野落肚,,我次次都俾菜佢食..有兔友話,,排毒wo

.....吾係樣樣野食左落肚都可以排到出來嫁wo!!
萬一食錯野肚痾 或者 kick住左d腸 真係可大可小嫁!!!
如果肚仔吾舒服 兔兔有機會會吾食(飲)野 吾食(飲)野就會腸停!!
我建議你吾好比芝麻“食左d唔知咩野落肚“了...
吾係次次都可以甘好彩ga...

快速發帖