妹妹個頭飾係咪好靚靚呢,兔兔嚟嫁~

lingyan 2009-11-5 09:41:07 AM
真係好似我以前隻兔兔,SO CUTE
lunar 2009-11-5 10:08:29 AM
佢好細隻喎,同不乖差不多
choi_ching 2009-11-5 10:56:18 AM
里個小朋友成日都唔夠訓..咁大個黑眼圈#^64^#
不過你依然都係咁kawaii
陳皮妹 2009-11-5 11:00:25 AM
:008: 因為媽咪成日都要擺d野响我頭上,搞到我冇得瞓...唉!!!!!
Goody09 2009-11-5 03:07:59 PM
係未想訓練一下我既平衡力呀...
陳皮妹 2009-11-6 07:06:12 AM
:029: 媽咪話要訓練到我既儀態喎~
vivipig 2009-11-6 08:42:04 AM
哈哈~~~
我都係咁對丁丁架~~~
尢其是, 係當我摸左3個鐘後佢都未願走,
仲要摸摸, 放D野係丁到身上, 佢都會以為係摸緊~~
不過我個妹就衰D~ 特地放好多奇怪野, 影佢相~~~:057:

丁姨食蕉前要我耍雜技

丁姨食蕉前要我耍雜技

vivipig 2009-11-6 08:52:14 AM
呢個係摸左好耐, 都唔肯走影既~~
隻公仔係佢條"0靚"
丁丁心情好時, 會帶佢走晒全屋散步~
最抵死係, 丁丁會帶佢返屋企, 試過一兩次仲帶埋佢去廁所~~
唔係掉佢入去, 而係見到佢隻公仔真係坐正係個廁所到~~~ 笑死我~~

Panda)) 2009-11-6 12:01:36 PM
妹妹真係好細隻~~XD 兔仔細細就唔夠訓~點得嫁~haha~
vivipig 隻公仔好得意呀~唔知邊度有得賣呢~~#^39^#
minima 2009-11-6 01:06:18 PM
原來好多兔媽都喜歡做呢樣野.. haha
兔仔怡v3v 2009-11-6 01:36:32 PM
:057: 其實你同我家咪咪個樣都有幾分相似呀...
你頂住個公仔令我諗起細個體育堂成日要玩既頭頂豆袋~~~

不過多口一問...你帶妹妹返屋企個時帶左佢去body check未嫁?
因為見到佢個鼻仔好似有d黃~~~~
vivipig 2009-11-6 07:01:52 PM
原帖由 Panda 於 2009-11-6 12:01 PM 發表
妹妹真係好細隻~~XD 兔仔細細就唔夠訓~點得嫁~haha~
vivipig 隻公仔好得意呀~唔知邊度有得賣呢~~#^39^#

隻公仔係古董黎架~~~
係我小學時係歡樂天地換架, 個時仲有白色同灰色~~
一來我念舊同keep D 公仔都keep 得幾好~~~
丁丁個伴走左之後, 爹D落左格殺令, 唔可以養多隻~~
又驚丁丁悶~ 咁就比左隻兔仔丁丁, 起初丁丁唔埋佢架~~~
我成日用隻公仔搞丁丁~~ 之後丁丁就收左佢做0靚~~
而家我點下佢, 丁丁都望到實~~~

啱啱帶完佢條0靚散完步個樣~~~ 散步丁跑太步, 次之都影唔到~~

啱啱帶完佢條0靚散完步個樣~~~ 散步丁跑太步, 次之都影唔到~~

陳皮妹 2009-11-7 01:01:16 AM
原帖由 vivipig 於 2009-11-6 08:42 AM 發表
哈哈~~~
我都係咁對丁丁架~~~
尢其是, 係當我摸左3個鐘後佢都未願走,
仲要摸摸, 放D野係丁到身上, 佢都會以為係摸緊~~
不過我個妹就衰D~ 特地放好多奇怪野, 影佢相~~~:057:

你擺隻蕉佢唔會偷食咩,俾我果隻實冇得淨都似呀~~
陳皮妹 2009-11-7 01:04:35 AM
原帖由 Panda 於 2009-11-6 12:01 PM 發表

係呀,真係好得意,我都想買呀...
因為妹妹係獨身漢,不過我以前買果d公仔佢都唔會點理,
你丁丁真係好可愛~:053:

快速發帖