o...o 我好想訂返NE22lbs -3-" 抵食... 而且班衰野鍾意食...
但係又唔多見到有地方賣/訂... 上次我去過銅鑼灣龍x仔x園到問有冇得訂,
我見佢有momi, 應該都有ne卦, 或知ne依個牌子卦, 想問有冇得幫訂,
點知個老板娘連ne係咩都唔知, 吹帳... =,=" (怪不得一堆客仔不滿個老板娘)

大家依家轉左食咩草-口-?! 或者有冇人知邊到仲有得訂NE22lbs, o.o?
我未出金魚街問呀, XDD 因為未有時間出, 有冇兔友們試過去金魚街問過~
有得幫訂NE/MOMI22lbs?! -3-" 我諗緊轉oxbow定jojo's 好...
eggegg89 2009-11-6 11:50:54 AM

回復 1# 的帖子

11月,8号兔Momi草做特價呀,妳去問吓啦。
katatata 2009-11-6 11:53:50 AM
o.o" 但係佢送唔送到貨?!, 因為8號兔都離我幾遠下, =,="
smallsuishan 2009-11-6 02:24:48 PM
原帖由 katatata 於 2009-11-6 11:53 AM 發表
o.o" 但係佢送唔送到貨?!, 因為8號兔都離我幾遠下, =,="

送貨的
好似滿300就送
不過你打去問清楚
eggegg 2009-11-6 02:56:07 PM
r MOMI 1ST  CUT  都有做緊DISCOUNT 呀. 佢地都有送貨.
katatata 2009-11-6 03:05:53 PM
好啦... - -" 岩岩問左了, 送唔到去我個邊... 嗚...

eggegg89 2009-11-6 06:01:37 PM

回復 6# 的帖子

妳有冇問荃灣嗰間R記呀(StationX)。22lb Momi 1st cut T草,會員價HK$:360都唔洗呀。
wesky 2009-11-6 07:03:53 PM
我兩隻一直食開 oxbow
hh0 2009-11-6 07:26:52 PM
食momi 啦,有貨呀,同NE差不多
small_tra 2009-11-6 08:25:58 PM
我想問~~ne 22lbs~~幾$~~~~!?
FATO_W 2009-11-6 08:31:09 PM
我想訂momi
因為噹噹食momi d cc最靚仔
諗住買8x兔 有貨送
不過有無兔友提供佢既電話or website比我?
因為我第一次試係8x兔訂..唔多知佢點訂 有無好心人教我 #^43^#
wm20472 2009-11-6 09:49:29 PM
你住邊區呀?:015:
FATO_W 2009-11-6 10:22:45 PM

回復 12# 的帖子

我住美孚牙 都算近牙可?
eggegg89 2009-11-6 10:32:27 PM

回復 11# 的帖子

電話號碼已PM俾妳。
katatata 2009-11-9 02:32:08 PM
我個日問過8號啦~ 佢只送貨荃灣區, -__-""
我一來一回都超耐, 同埋好貴 -口-""

快速發帖