大家用咩牌子沖涼沙的?
我用PETPET物語:054:
不知好不好用,今天買的

如果可以的話,POST埋相丫:001:

hin63732127 2008-7-19 09:24:08 PM
ADP 方桶倉鼠沖涼粉:078:
tata_123 2008-7-19 09:25:54 PM
原帖由 hin63732127 於 2008-7-19 09:24 PM 發表
ADP 方桶倉鼠沖涼粉:078:

好5好用??
咩樣架??
hin63732127 2008-7-19 09:28:15 PM
原帖由 tata_123 於 2008-7-19 09:25 PM 發表

好5好用??
咩樣架??

灰色的粉,ok la!!!:002: :002: :002:
甜品糕 2008-7-19 09:49:28 PM
我用makukan的~~
呢個--->http://zizi-land.info/thread-1576-1-1.html
tata_123 2008-7-19 09:59:10 PM
原帖由 hin63732127 於 2008-7-19 09:28 PM 發表

灰色的粉,ok la!!!:002: :002: :002:

哈哈,原來我嗰個都係ADP:043:
沖完有D粉痴住鼠鼠度,怕不怕的?
鼠鼠會成日為自己清潔:060:

amyluilui 2008-7-19 10:04:15 PM
ADP 方桶倉鼠沖涼粉:037:
i think is quite gd^^
tata_123 2008-7-19 10:08:11 PM
你地D鼠鼠會不會成日"R"痕架??
我隻鼠鼠會的
吃不到的蘋果 2008-7-20 12:50:42 AM
ALEX.....青蘋果味~@@
不過牠不太喜~~之後要轉回薰衣草呢@@

我隻唯唯會R啊.....看牠用腳來R頭個樣好過癮~XD
甜品糕 2008-7-20 12:51:40 AM
鼠鼠會自我清潔嘛^^ 我果隻都會R痕~~
tata_123 2008-7-20 11:31:19 AM
但係成日都"R" WO??
我怕佢沖5乾淨定5知有咩事:020:
sodmichelle 2008-7-20 02:42:20 PM
我用Prestige龍貓沖涼沙ga, 上年買四十幾蚊
宜家已經成七十蚊... 不過我覺得好用呀~~ =D

依隻唔算粗亦都唔算幼, 亦都冇味, 幾好, 好乾淨

(借用Station R圖片)
甜品糕 2008-7-20 03:26:39 PM

回復 11# 的帖子

佢地R痕好得意XD
1.用腳快速掃
2.用口啄個身
3.用雙手抹頭 <---卡哇依呢^^
tata_123 2008-7-20 06:01:29 PM
鼠鼠沖完涼D粉仲痴住,
怕不怕的???
吃不到的蘋果 2008-7-20 10:33:41 PM
留在毛上的砂~牠們會自己抖掉的~^^

3.用雙手抹頭 <---卡哇依呢^^
對啊~對啊~~我愛死那模樣了~~>__<

快速發帖