一直以黎都係睇多, 冇咩留言咁~~
見到好多免爸兔媽都放好多相~~~ 令到我都好想放~
不過一來懶, 2黎要服侍丁太后~~~ 用電腦時, 多數都係一隻手用, 一隻手摸摸~~
今日終於上黎開POST啦~~ ^^

丁丁其實係Uncle到攞返黎既兔B~
因為丁丁係果胎既尾2個隻(最細個隻好似死左), 比較細隻, 前腳仔都短D~~
所以取名丁丁~~
丁丁細個時, 同佢哥哥~~

晏覺~~

係屋企放左佢地出黎, 兩個靜靜雞去偷菜食~~~

細細隻就已經有個迷人既pat pat~~

小丁被迫瞓大脾~~~ 不過瞓左好耐都冇走到~~~ 個時太純??

次之都瞓到直晒腳仔架~~~

大左LU~~ 第一次剪毛, 剪完謝左3日~~ 冇晒心機, 扮晒可憐樣~~~

你地估下丁丁做緊咩?? 唔係, 佢唔洗扭計出籠, 因為一定放~~

答案係: 丁丁瞓著左,用個欄托住個頭~ 好可惜果時我唔係屋企~~ ><

丁丁:有咩事要告之呀? 哀家好忙架~~ 食飽就差唔多要小睡片刻~~~

ka@+ 2009-11-10 09:52:29 PM
啲相睇唔到><

我都想放下波波啲相上黎..
但係我一路都唔識整#^76^#
vivipig 2009-11-10 09:59:27 PM
我都唔識, 補救緊~~~ :056:
光之天使)) 2009-11-10 10:20:34 PM
嘩~~~
好可愛呀~
(原來佢地真係會入間草屋訓架??我以為兔兔多數用黎咬架咋)

一睇佢地訓得咁自在,就知佢地過得好開心~好有安全感喇
vivipig 2009-11-10 10:35:34 PM
幾年前買架, 個時都仲有大SIZE~ 佢地係一邊食一邊瞓~~
之後都買唔到啦, 而家只係得大紙巾盒小小個個~
丁丁而家仲邊可以坐上去丫, 連個頭都入唔到~~~ :050:

兔友們~~~ 點可以一次load晒D相上黎?
我要一張一張咁load左再編輯~
丁大小姐等摸等到坐左上黎叫唔好等手, 我都未搞掂..... :050:

我都唔知我個IE有咩問題, 用google又完全冇問題~~~ 都係唔好再用IE啦~~~

hh0 2009-11-10 11:36:36 PM
丁丁同佢哥哥個size差甘多既
依家係唔係同阿哥分開左喇
瞓到直晒既腳仔好可愛
老虎b 2009-11-10 11:41:47 PM
第二張好sweet呀~
佢地成日都齊齊覺覺豬,感情好好喔~#^10^#
光之天使)) 2009-11-10 11:57:38 PM
嘩~~岩岩睇到大左果d相~~
小丁個頸圈~~好勁wor~~~:046:
陳皮妹 2009-11-11 12:05:14 AM
好溫馨呀,攪到我心思思想養多隻~~:057:
兔仔怡v3v 2009-11-11 12:08:56 AM
我覺得兔仔訓草屋好可愛...
因為我個囡佢係食草屋唔係訓草屋嫁
choi_ching 2009-11-11 12:51:51 AM
丁丁既頸巾好強勁丫#^64^#
riva.)) 2009-11-11 04:55:52 AM
要減下肥LU~~:048:
珊迪小姐 2009-11-11 10:45:27 AM
大個左肥左甘多!?#^11^#
有無超磅呀??
佢(地)訓覺個樣真係好得意呀!!!
Goody09 2009-11-11 11:25:34 AM
丁丁現在變了"大舊"...好大隻
smallsuishan 2009-11-11 11:29:49 AM
兔兔你要減肥了!!! 好大隻呀

快速發帖