岩岩放工返黎即幫喵喵大人換新籠
佢依家好開心咁喎 在籠切面彈下彈下
喵媽見到都好安慰==但係,我屋企就有3個籠==
有一個仲係全新未用過既== 好o....
我覺得化個紫色都襯到我屋企呀 幾靚
個籠真係大左好多, 感覺喵喵好似細隻左呢...哈哈
不過我都係唔係咁鐘意個門口好細, 之前Q兔隻靚籠門口低而且大...
我係擔心肥喵喵肥得制難跳啊...
同埋佢俾我塊板 好似發左毛咁既...??><
SO FAR 各位兔媽無介紹錯, 幾好啊... 呵呵
睇下我屋企係咪好多籠== 又睇下喵喵入面既生活相
THANKS ***
P.S. 肥喵喵前兩日已經日日坐O係白飯個籠出面等佢返黎喇...呵呵..
仲有喵喵的大粒CC 真係好大粒...

兔仔怡v3v 2009-11-12 12:45:52 AM
喵喵佢換左呢個新籠籠好似好開心啵~~~~
其實個塊板可用可唔用既...
因為兔兔都係不適宜跳咁多呢~~~
至於你多出既籠.....
不如你試下POST係MINI HOUSE睇下有冇兔兔要...
wensy 2009-11-12 01:12:23 AM
weheee恭喜新屋入伙!! #^80^#
喵喵一定好舒服又開心!!
喵媽真係好錫喵喵!
一話唔夠舒服即刻買新籠
喵喵要乖啲努力keep fit報答媽媽丫#^13^#
Vinkivan 2009-11-12 01:21:46 AM
恭喜喵喵喬遷之喜~!!
睇嚟喵喵好鍾意間新屋喎~ 哈哈~ 佢好開心咁呢~!!

陳皮妹 2009-11-12 01:52:37 AM
喵喵就好啦,細屋搬大屋,又繼續發福~~:021:
喵喵 2009-11-12 03:40:21 AM
阿咪媽: 係呀 佢全晚就係度砰砰砰係咁跳囉~
走黎走去...不過出黎玩左陣佢走左入自己舊屋度係咁玩 哈哈
唔知佢係唔知點解轉左屋定唔捨得舊屋 哈哈哈~

wensy: 謝謝啊 喵喵好開心 ^^
喵喵係喵媽個心肝寶貝啊~錫到佢濃..不過佢真係要減肥了 =="""

波子媽: 係呀 佢好鐘意, o係入面係咁跑,又砰砰聲咁玩,跳黎跳去~
都係多得你地話我知佢地鐘意大d ja...唔係我都唔知個籠太細
同埋我換埋個劾形廁所俾佢,岩岩好放到佢個pat pat...哈哈
喵喵: [多得波子媽提點 喵媽先買新籠俾我ja 謝謝你呀]

陳皮妹: 細屋搬大屋,又繼續發福...好壓韻啊..不過唔好再發福了...痴肥都黎..哈哈

珊迪小姐 2009-11-12 09:46:33 AM
haha 喵喵而家有兩間房啦 真係開心!!
w2果張 好似行過隔離房甘 好搞笑!!#^13^#
ka@+ 2009-11-12 09:55:55 AM
喵喵好開心呀..
2邊屋係咁走#^72^#
eggegg 2009-11-12 09:59:03 AM
好野. 有新屋住.:039:

不如擺埋係到俾佢一間做睡房, 一間做廁所啦 :073: :073: :073:
老虎b 2009-11-12 10:20:03 AM
恭喜喵喵新居入伙,快d叫喵媽同你慶祝下,今晚整大餐你食#^30^#
小糖^^ 2009-11-12 10:54:18 AM
FATO_W 2009-11-12 12:48:36 PM
喵喵真係好大隻牙!(唔係話你肥妹牙 xd)
換屋真開心 要錫錫兔媽先得啦!
我家少爺就無咁好彩喇 未有得換屋企#^39^#
芝士媽 2009-11-12 02:08:31 PM
呵呵~ 佢四圍走好開心咁啊~
sheepman 2009-11-12 07:51:10 PM
其實我仲嫌alex呢隻籠細=.=
因為肥艇佢係個籠都冇乜點郁到....
所以佢多數都係出黎玩
喵喵真係好似好鐘意個新籠咁喎#^49^#
ka@+ 2009-11-12 08:59:25 PM
其實兔兔係咪出得黎玩得多..就會唔痴家架@@

快速發帖