果果今日終於都跟左我返屋企喇...
話說當初兔協打黎同我講果果有合適既人選...
個一下真係好灰 之後佢打停咁叫我簡第2隻
但係簡極都簡唔岩!!!
本身正諗住放棄遲小小先領養時...
兔協又打黎同我講話可以領養果果喇
個一下個心係黎唔切反應
之後約左星期六去做義工..
個日都好快就搞掂曬D籠, 之後就同果果玩
個日佢都好乖咁訓左係我大脾訓覺呢~~~
之後今日去上埋堂接埋佢走LU~
睇下佢返到屋怛之後既相@@

親親草波

發現佢唔知做乜好鐘意ZIP係廁所同籠中間既呢條LA到= =

暫時佢都仲未可以同MIMI試BOND...
因為MIMI仲未絕育...應該下個月會安排喇...
咁果果可以快D同MIMI玩啦@@

喵喵 2009-11-13 02:26:55 AM
呵呵 可愛果果~
阿咪媽同喵媽好煩惱中...
因為你地兩個都仲未有cc==
Miyako)) 2009-11-13 02:27:47 AM
又一兔兔搵到安樂窩~恭喜哂:002:
兔仔怡v3v 2009-11-13 02:29:35 AM
原帖由 喵喵 於 2009-11-13 02:26 AM 發表
呵呵 可愛果果~
阿咪媽同喵媽好煩惱中...
因為你地兩個都仲未有cc==

認同...
希望聽朝起身會見到屎屎啦!!!
喵喵 2009-11-13 02:31:19 AM
原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-11-13 02:29 AM 發表

認同...
希望聽朝起身會見到屎屎啦!!!

我都希望...=.=
雪姬女 2009-11-13 02:32:20 AM
果果你好呀~我叫囡囡呀~請多多指教~!^^
果果好得意呀~!^o^
祝果果有頭好住家活潑健康~!
兔仔怡v3v 2009-11-13 02:36:18 AM
原帖由 雪姬女 於 2009-11-13 02:32 AM 發表
果果你好呀~我叫囡囡呀~請多多指教~!^^
果果好得意呀~!^o^
祝果果有頭好住家活潑健康~!

果果:囡囡你好呀~~~
多謝姐姐你讚我呀~~~
阿咪媽:我都希望果果快D大粒D...可以直逼喵喵:053:
陳皮妹 2009-11-13 02:45:17 AM
果果好幸福呀,又可以開始過新活喇,
祝生活愉快!!!!:002: :001:
Vinkivan 2009-11-13 03:14:25 AM
果果有新家喇~ 願果果開心、幸福、健康~!!
ka@+ 2009-11-13 07:13:44 AM
個頭夾住喺toilet則邊好好笑呀#^43^#
eggegg 2009-11-13 09:02:15 AM
有一張睇落好似有隻西施bb咁 :037: :037:

佢好bb:023: :023: :023: :023:
lingyan 2009-11-13 09:32:53 AM
果果個樣成日都好似未訓醒咁,真係好得意 >w<
俾姐姐錫一啖得唔得丫?
老虎b 2009-11-13 10:08:34 AM
果果做乜搞到自己咁逼呀#^51^#
幾時再黎俾我吹你d毛毛#^7_002^#
minima 2009-11-13 10:12:02 AM
happy new home, 果果
灰灰 2009-11-13 10:57:51 AM
果果...真係好ar, 見到你有頭好住家, 祝你幸福快樂~#^70^#

快速發帖