涼喇~~

ka@+ 發表於 2009-11-14 21:04|只看該作者|倒序瀏覽|打印
琴日都唔太覺得涼..
今朝起身真係涼左喇..
下星期好似仲涼#^15^#
咁多位兔爸兔媽記得唔好冷親呀..仔仔囡囡等住我地湊架!!
仔仔囡囡都唔好冷病..要我地擔心#^28^#

另外..
我想問下咁多位兔爸兔媽用咩相機影靚相??
我而家用緊個部影得好差..
影到波波唔靚女..(佢仲嬲緊我影得衰><)
所以想買部相機..
唔知大家有冇咩提議??
cordero 2009-11-14 09:08:17 PM
各位hk既兔友take care....
我呢度星期一40度....但星期二23度....:046:
wesky 2009-11-14 09:09:13 PM
係啊,  涼得極快, 十分罕見既現象
我仲病左成個禮拜 =0=
傷風剛剛好返, 就發燒感冒 :077:  依家仲未好

我買左 vetbed 俾兩隻女, 應該唔怕凍
(夜麻麻仲係露台趴係度訓.....傻的)

你有幾多budget 買相機啊??
ka@+ 2009-11-14 09:15:38 PM
wesky: 著多件衫呀!!下星期好似二同三最凍呀..
我比左張狗仔床波波瞓..
佢瞓左一陣都去返地下瞓=.="
我坐喺地下都凍到即刻起身..

其實我冇預budget..
因為對呢樣嘢唔在行..
但係又想買部影得好同靚..
所以想問下你地=]
wesky 2009-11-14 09:25:58 PM
相機有平有貴, 視乎你想用幾多錢黎買
<$4000  Canon Prosumer G10/G11
>$4000  Nikon D3000/D5000/D90 或 Canon 450D/500D / Olympic EP-1/EP-2/ Panasonic GF1

千千 2009-11-14 09:54:41 PM
trubi  直 情  推 開 張 vet bed  話 要 訓 地 下
redbean 2009-11-15 01:31:41 AM
kulu 都傻傻地
有寵唔訓
出黎訓地下
地下超凍
跟住我趕返佢入去
#^51^#
ka@+ 2009-11-15 07:49:04 AM
wesky: 我陣間出街睇睇先=]
唔該晒你#^14^#

千千, redbean: 其實佢地係咪仲未覺得凍=.="
波波都唔係太痴佢張狗仔床..
kittyz 2009-11-15 06:05:47 PM