mocha對上次去戶外散步已經係2008年了

而今日天氣同溫度都十分完美

真的很開心mocha今年可以無病無痛地再一次踏足同一塊草地

但係今次冇靚相機用,希望大家都一樣鐘意啦

其間比mocha發現了"食蕉"姐姐

好彩姐姐今次睇得出mocha係兔兔..無趕我地走

riva.)) 2009-11-15 01:41:37 AM
Mohca 又有得散步!! 太好LA!!
千千 2009-11-15 02:35:03 AM
mohca  有 無 踏 地 仔   唔 返  屋企 呢 xd#^13^# #^13^#
cordero 2009-11-15 07:30:35 AM
食蕉姐姐咁叻,抵佢有得到mocha合照:057:
我家的MOMO 2009-11-15 08:24:41 AM
Wa......好開心喎:021:
陳皮妹 2009-11-15 12:58:29 PM
驚唔驚d草地有農藥嫁??
lunar 2009-11-15 04:00:16 PM
去北區玩都唔叫埋不乖去
咕咕媽 2009-11-15 04:52:08 PM
其實好想問吓...究竟兔兔是不是好喜歡出外在草地上散步,,,,因我從沒帶佢出去見見世面
ka@+ 2009-11-15 08:14:09 PM
我都未帶過波波出去..
除左睇醫生=3="

我個度都有個公園..
但係啲草真係令我卻步..

賓尼兔真係好易比人當做狗><
個次帶波波睇醫生..
個司機鬧我帶狗上車...............
elvisli 2009-11-15 08:22:06 PM
原帖由 咕咕媽 於 2009-11-15 04:52 PM 發表
其實好想問吓...究竟兔兔是不是好喜歡出外在草地上散步,,,,因我從沒帶佢出去見見世面

當日MOCHA真係好似甩繩馬嬲咁
尤尤 2009-11-15 10:49:47 PM
MOCHA有冇食草草??
MOCHA一定玩得好開心喇....
跑跑跑....#^21^#
small_tra 2009-11-15 11:04:20 PM
我想問下~~九龍有冇e d咁o既地方比兔兔玩~!?

我都想帶2隻去玩下~可以比佢地training下~!
luckygirl1025 2009-11-16 12:35:48 AM
佢地會唔會食個d草架,,食唔食得架?
elvisli 2009-11-18 05:45:42 PM
mocha開頭覺得好奇都會放2條入口..而我都會阻止..之後可能佢覺得唔好味就無再食

跑呀跑呀跑呀跑呀跑呀跑呀跑呀跑呀跑呀跑呀

快速發帖