當隻兔係狗,就算係狗,都唔係咩都俾佢地食呀∼:028:
http://www.youtube.com/watch?v=3Uv4cKNEBPs&NR=1
光之天使)) 2009-11-16 03:52:43 PM
....................
無常識既人...........
只能夠祝兔兔好運,身體健康
Jessie)) 2009-11-16 04:27:55 PM
條友緊係覺得好好玩=-=仲要UP上去俾人罵, 我估呢次唔會係第一次, 已經忍唔住留左言罵佢 =-=

Vinkivan 2009-11-16 05:12:27 PM
啲國內人士嘅認知都真係... 唉~!!
otola 2009-11-16 05:42:33 PM
呢d 人都吾係真心愛兔兔, 食死左咪養第2隻,

:077:
choi_ching 2009-11-16 05:45:04 PM
佢痴線架,,咁都得
FATO_W 2009-11-16 06:12:32 PM
唉...內地既人又點會care隻兔..
好似買返黎玩咁...
喵喵 2009-11-16 06:34:31 PM
就算依家D大6人係有錢左咁有點丫
黎到HK就蹲在街邊
去又一城廁所又唔排隊 有個介仲俾我見到個5-6歲大既小朋友
個媽抱住佢在洗手盆痾尿
都唔知D大6哩有咩咁冒閉 成日話有錢大曬
連兔仔食咩都唔知... 小朋友都叻過佢地...
Jessie)) 2009-11-16 07:18:48 PM
唉, 大陸人真係冇呢D智識嫁, 不過咁啦, 我地要對事唔好對人,
一竹竿打一船人真係唔係咁好, 我地要抱住一個期望係"100個壞人, 總會有一個好人"

講起去廁所唔排隊...真係會好火大, 我每次遇到呢D情況唔會忍, 咪死扯住佢唔俾佢入, 最多咪大家都唔好去?!
通常理虧果位都會心虛既, 不過如果係婆婆打尖...我就會由佢地既...老人家都果頭近, 由得佢地啦0.0
Miyako)) 2009-11-16 09:26:44 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-16 06:34 PM 發表
就算依家D大6人係有錢左咁有點丫
黎到HK就蹲在街邊
去又一城廁所又唔排隊 有個介仲俾我見到個5-6歲大既小朋友
個媽抱住佢在洗手盆痾尿
都唔知D大6哩有咩咁冒閉 成日話有錢大曬
連兔仔食咩都唔知... 小朋友都叻過 ...

之前試過有大陸人係我做野個間鋪個地下小便,好耐之前試過有次"阿屎"都有=0=...
喵喵 2009-11-16 10:04:05 PM
Jessie: 我明白你講的 唔好一竹竿打一船人
我自己都有d有品既大6親戚既我估...
我明白的 咁唔好意思~~ ^^
ka@+ 2009-11-16 10:12:23 PM
雖然唔係個個內地落黎香港玩ge人都係咁衰..
有時香港人都可能會做緊同樣ge嘢..
但係..
通常做出啲令人注目ge行為ge人都係內地同胞..

我都知自己會有偏見..
有時真係好難用平常心對佢地><
咕咕媽 2009-11-16 10:43:10 PM
佢真係當隻兔兔是玩具...覺得這樣好好玩..好過隱...唉~只能祝佢隻兔兔身體健康啦!!:052:
陳皮妹 2009-11-17 09:38:59 AM
對於養小動物嚟講,真係唔單只係兔兔,連其他既動物都係有好多人唔識養,
亂咁嚟,當係玩具,真係希望呢d事會少d發生∼∼:077:
湯丸 2009-11-17 11:58:24 AM
Omg 0__0 Why did he post it up on youtube? Does he think this is funny?? Crazy guy....I wish the bunny is okay la :052:

快速發帖