兔仔天氣凍左會唔想食野嗎?
燒雞。﹏。)) 2009-11-17 04:38:44 PM
我家totwo凍左反而食多左好多喎
老虎b 2009-11-17 04:54:12 PM
凍左,應該會食多左架喎,老虎B都食多左~
芝士媽 2009-11-17 05:08:46 PM
芝麻食多左 #^64^#
芝士食少左 #^77^#  so e+多d同佢按摩, 魏佢覺得暖d開心d就肯食lor, 又邊食邊讚...
hh0 2009-11-17 05:45:23 PM
我d 都係食多左
Goody09 2009-11-17 05:50:25 PM
佢地要食野先會暖架喎,,,,食好多草呀,無食少,仲乖左添..無痾尿尿落D草到#^64^#
ka@+ 2009-11-17 07:03:03 PM
今日真係凍過之前幾日好多好多..
波波都比前幾日食多左同飲多左=]
smallsuishan 2009-11-17 07:10:16 PM
係食多左囉 食少左應該冇咩可能 :077:
akaicathy 2009-11-17 07:22:08 PM
oreo食多左, 但水飲少左

amen0616 2009-11-17 07:31:19 PM
我果隻同以前一樣...
但係....唔知係唔係凍得濟.....成日縮埋一舊...又唔想俾人摸...以前都唔係咁..
我家的MOMO 2009-11-17 10:16:39 PM
momo都食多左......食飽咪縮埋扮波LAW:039:
redbean 2009-11-17 11:20:21 PM
我個隻無食多度
不過都乖左, 終於無賴尿#^79^#
tongtong 2009-11-17 11:51:23 PM
糖糖比平時食多左, 但係少左訓晌到, 多左縮埋一舊呢~
陳皮妹 2009-11-18 01:22:18 AM
啱啱轉天氣果兩日真係食少咗草,
但係天氣凍開就好肯食喇,但係水就飲少咗好多,
又唔見佢縮埋一舊喎,仲係要攤响度瞓,
仲要係揀地下凍d既位嚟瞓tim~~
Goody09 2009-11-18 04:32:46 PM
點解會飲少左水既....我隻兔兔都係咁喎...

快速發帖