呢度係二樓,鋪左張 vetbed,夜晚波波小丸就係係呢度訓覺架啦
有時仲會開埋保暖燈,真係暖笠笠∼

光之天使)) 2009-11-21 02:09:21 PM
佢地好sweet sweet呀~~
肯用vetbed呀?真係好~~
total係籠入面係唔肯用vetbed~
舖係籠外既地方佢又肯訓架wor~
wesky 2009-11-21 02:25:16 PM
波波一開始係狂咬狂抓架,仲抓到跌左落地下
第二日就好d, 慢慢就接受左, 依家有時仲見佢 lam 張 vetbed tim  = =
Panda)) 2009-11-21 03:43:20 PM
lucky 會食vetbed = = 都唔知點俾佢用~~
小丸個樣勁enjoy~haha~
ka@+ 2009-11-21 04:32:21 PM
好sweet呀~
小丸有張好似啱啱瞓醒咁#^30^#
wesky 2009-11-21 04:54:54 PM
係咪呢張?? 好搞笑 XD
Cwk 2009-11-21 05:04:31 PM
hi wesky
想請教下d保暖燈點樣set, 幾錢邊度買?
會唔會太光?
我隻無用兔超怕凍, 毛巾蓋籠+vetbed+私家暖爐一個, 半夜仲會凍 (廳中間, 非風口位) =.=
我都唔知仲可以俾乜野佢用 :043:
wesky 2009-11-21 05:57:37 PM
你蓋左毛巾, 又有 VEDBED,, 佢地唔會凍, 你屋企開埋暖爐就唔駛太擔心啦
保暖燈可以買陶瓷燈, 唔會光~
FATO_W 2009-11-21 09:35:18 PM
波波小丸好幸福牙
係冬天都warm死人
#^28^#
wm20472 2009-11-21 09:58:30 PM
好幸福呀:050:
ka@+ 2009-11-21 10:09:25 PM

回復 6# 的帖子

就係呢張喇#^30^#
小米 2009-11-22 06:27:35 PM

回復 8# 的帖子

你買咗陶瓷燈啦?
我都買咗張 VETBED LA

小丸丸個樣訓得好冧呀
wesky 2009-11-22 06:48:03 PM
我未買啊, 依家又暖返, 都唔駛點開暖燈

快速發帖