哈哈 何Hill仲未生番晒D毛出黎
你地睇下生到一忽忽

個頭無啦啦又換毛 換左個V字出黎... :077:

IMG_2647 (Small).JPG (117.35 KB, 下載次數: 42)

IMG_2647 (Small).JPG

IMG_2654 (Small).JPG (100.23 KB, 下載次數: 42)

IMG_2654 (Small).JPG

IMG_2656 (Small).JPG (102.17 KB, 下載次數: 46)

IMG_2656 (Small).JPG

IMG_2658 (Small).JPG (96.2 KB, 下載次數: 42)

IMG_2658 (Small).JPG

IMG_2663 (Small).JPG (116.66 KB, 下載次數: 43)

IMG_2663 (Small).JPG

光之天使)) 2009-11-22 02:14:48 PM
哈哈~一忽忽~~
不過都幾得意丫~
我諗hill仔係注定咁樣~~:059:
smallsuishan 2009-11-22 02:22:04 PM
原帖由 光之天使 於 2009-11-22 02:14 PM 發表
哈哈~一忽忽~~
不過都幾得意丫~
我諗hill仔係注定咁樣~~:059:

咁樣...會好灰的!!!:077:
可能就係因為唔夠毛所以凍
choi_ching 2009-11-22 02:37:12 PM
咁樣既小hill好可愛^^
carmen89134 2009-11-22 04:23:28 PM
好得意^^:078:
咕咕媽 2009-11-22 04:50:49 PM
哈哈~~一層層好可愛:032: dr.betty話一歲的第一年冬天會換好多毛...我仔仔都係咁..唔知何hill仔係咪都一樣:057:
ka@+ 2009-11-22 05:32:22 PM
好得意呀個v字~~
幫佢梳多啲會唔會生得快啲??

呢幾日幫波波梳毛..
佢好似換緊毛咁..
勁多毛毛飛黎飛去同比我梳走..
wensy 2009-11-22 05:39:32 PM
hill仔嘅v字瀏海幾型喎xd#^43^#
wesky 2009-11-22 06:15:27 PM
哈哈  好有型啊
我小丸都生齊啦,  hill 仔生得咁慢架
riva.)) 2009-11-22 07:07:50 PM
佢係第一隻有紋既兔仔!!
redbean 2009-11-22 07:32:46 PM
原帖由 咕咕媽 於 2009-11-22 04:50 PM 發表
哈哈~~一層層好可愛:032: dr.betty話一歲的第一年冬天會換好多毛...我仔仔都係咁..唔知何hill仔係咪都一樣:057:

Kulu 宜加就係一歲的第一年冬天, 唔怪得知佢勁換毛啦
咁係咪下年就唔會?
Peiian)) 2009-11-22 08:17:10 PM
其實你點cut出來???
lingyan 2009-11-22 08:24:36 PM
忍住一個冬天先啦,夏天再修剪過。

MIFFY 而家毛仲係好短 =.=
比上一年差好遠 ~~~~~~~~~
smallsuishan 2009-11-22 08:34:34 PM
choiching :哈..係咩 :043:
carman: thx~
咕咕媽:Hill仔今年1歲9個月了!! 但係佢而家係一D位生得快一D位生得慢喎!!
Ka@: 我唯有試下啦..不過我淨係想而家毛短個位生長d 唔好一忽忽
wensy: 哈, 大家一齊set呢個留海hair啦!!! :040:
wesky: 我都想知..不如你叫小丸幫我問下Hill仔點解生得咁慢~~
riva: 係囉 好似未見過識變身既兔仔~~ 太威水了 :040:
Peiiam: no!!!唔係我剪架..係佢自己生的
lingyan: 可能天氣變化太大 佢地調節唔切
FATO_W 2009-11-22 09:36:47 PM
噹噹:[hill哥你個髮型好得牙 我又想好似你咁有個v字!可惜我d毛太短喇]

快速發帖