記者小得"~為大家報導今批草質既現場情況"~

小得": 今次由我來報導草質概況啦~

小得": 今次由我來報導草質概況啦~

小得": 唔俾盜影ka wo, 睇清楚有冇人偷拍先~

小得": 唔俾盜影ka wo, 睇清楚有冇人偷拍先~

小得": 開始檢查草質啦~ (偷食中- 咬咬咬...)

小得": 開始檢查草質啦~  (偷食中- 咬咬咬...)

小得": 唔錯唔錯, 咬咬咬咬...

小得": 唔錯唔錯, 咬咬咬咬...

小得": 跑去現場, 睇下實物先~

小得": 跑去現場, 睇下實物先~

小得": 嗅下先~ -oo-" 好香...

小得": 嗅下先~ -oo-" 好香...

小得": 踩下先~ \ [] / 好好手感~

小得": 踩下先~  \ [] /  好好手感~

小得": 再試食食食, 咬咬咬咬~

小得": 再試食食食, 咬咬咬咬~

小得": 影張大頭相先~

小得": 影張大頭相先~

小得": 食食食食食... (忘我中)

小得": 唔知大家滿唔滿意, 今次批草呢~ (食食食食...)

小得": 唔知大家滿唔滿意, 今次批草呢~ (食食食食...)

ka@+ 2009-11-25 10:32:31 AM
啲草啲色幾靚喎~~#^44^#
小糖^^ 2009-11-25 11:04:43 AM
Pinky)) 2009-11-25 11:30:59 AM
好似幾好咁喎,不過我隻兔兔唔鍾意食oxbow #^81^#
喵喵 2009-11-25 01:25:20 PM
唔該曬呀 ^^ 小得媽 ~
d草草又綠又靚~
下次我都要訂 oxbow先 hehe^^
兔仔怡v3v 2009-11-25 01:25:51 PM
幾綠啵....
呢位食家下次試食咩呢?
tracy)) 2009-11-25 03:25:08 PM
咁啱我都要去買草草,有你呢個報道真係好啦~~~
bonedog 2009-11-25 06:36:31 PM
你呢箱咁多枝既#^56^#
我個箱好碎, 又小枝#^62^#
咕咕媽 2009-11-25 08:29:56 PM
:026: 我都係岩岩訂了oxbow..今期的是比較綠..可以太多枝啦..我仔仔跟囡囡唔係太食枝
FATO_W 2009-11-25 08:35:02 PM
好耐無見喇小得!
d草好似幾靚 不過我屋企既少爺唔食oxbow好耐喇
食緊momi : )
sheena 2009-11-25 09:42:03 PM
小得好得意呀!!
rabbit仔都係食oxbow架!
雪姬女 2009-11-25 10:26:07 PM
人地蔡欄逛菜欄~小得你蔡兔逛草欄~哈~!XD:037:
williamchw 2009-11-26 12:59:44 AM
今期呢箱oxbow係好綠好多枝,但我家隻怪兔淨係鍾意食草碎!!!!!:043:
陳皮妹 2009-11-26 01:04:47 AM
小得:你唔做廣告明星真係浪費哂呀~~:020:
katatata 2009-11-26 08:29:26 AM
xDDD  我箱草, 枝既俾哂兔兔食, 餘返D葉/草碎就俾哂D龍貓食~
餘返之後個D, 留返哩做草餅俾佢地, 又得~XDD
所以我成箱草都可以清哂, 同埋今次真係好令... 佢地隻隻都無揀哩食~

只有小得 先可以拍廣告~XD 因為花仔係黑色, 拍出哩唔突出~XDD
小得就唔同, 佢又乖乖望鏡頭, 係做MODEL既材料~哈哈~!!

快速發帖