相被偷

wesky 發表於 2009-11-28 01:05|只看該作者|倒序瀏覽|打印
http://tvboxnow.com/forum-122-1.html
MINI-HOUSE & ZIZI-LAND 既相都被人轉載去了....
FATO_W 2009-11-28 01:34:57 PM
我見到好多兔友既相都比佢轉左
但轉個個人仲係版主tim -_-
希望佢會盡快處理啦
喵喵 2009-11-28 01:52:30 PM
太好喇...經過左一晚我地留曬言
佢終於都del左 d post喇
再一次證明左我地 mini-house 既團結^^好開心
不過我覺得佢偷人相都算啦
仲要幫人改埋名,品評埋人地隻兔依個行為係要不得!!!
而且養兔睇兔同人一樣 唔係睇表面 外貌的 唔該佢地尊重一下一條生命~!!!!!!
靚唔靚 可唔可愛都係一條寶貴的生命吧~!

喵喵 2009-11-28 01:59:55 PM
我岩岩上去, login左入去
佢未必係del左 只係俾會員睇都唔出奇

公仔箱論壇 提示信息您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成

本版塊只有特定用戶組可以訪問。

您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。

而且我無mini-house水印果d仲o係度TIM
http://tvboxnow.com/thread-798631-1-9.html T.T

redbean 2009-11-28 03:14:15 PM
岩岩見到個post 好似 "不乖"
俾人改左小寶

不過未搵到我個女
small_tra 2009-11-28 03:22:33 PM
勞仔 2009-11-28 03:27:31 PM
佢地同tvb有無關係嫁??
佢地做嘅野都幾可笑,偷人相又幫人改名:056:
small_tra 2009-11-28 03:32:24 PM
其實係唔係有d程式~唔比人地copy架~~?

如果有~不如整丫~~~~~~~!
波丸媽 2009-11-28 04:25:36 PM
我去留言,點知要我註冊一小時後先可以發貼!!!!
好......我等..........
喵喵 2009-11-28 04:45:47 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2009-11-28 04:25 PM 發表
我去留言,點知要我註冊一小時後先可以發貼!!!!
好......我等..........

係呀 激死呀...
琴晚我都等左好耐~ 但唔知打咩好--
另 唔該曬 MOCHA爸幫我出POST叫佢del左我喵喵張相.. thanks
elvisli 2009-11-28 04:57:52 PM
唔洗客氣

另外,如果兔友見到自己既相係果到出現.可以叫我地幫手留個言要求對方刪除d相

因為我地始終唔可以完全知道邊d兔兔相係出自minihouse

所以請受影響既兔友係呢到放被偷相既link同埋留言比我地
兔仔怡v3v 2009-11-28 05:33:31 PM
:052: 琴晚開左post之後佢del左我post
之後發左個咁既pm俾我

您好
既然會員覺得有問題我也不在轉貼了。
如覺得有問題的post可直接pm我移除。
謝謝您的意見。

叫我pm佢姐係代表唔佢既惡行唔想俾人發現?
好討厭呀!!!
光之天使)) 2009-11-28 05:56:42 PM
實在太多post喇....
我都無心機一路搵...暫時未見到total~(因為total媽太懶,好少post相掛~haha)
Vinkivan 2009-11-28 07:01:11 PM
原帖由 喵喵 於 2009-11-28 13:59 發表
我岩岩上去, login左入去
佢未必係del左 只係俾會員睇都唔出奇

公仔箱論壇 提示信息您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成

本版塊只有特定用戶組可以訪問。

您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶 ...

我一直都係佢哋嘅會員嚟咖~ 而尋晚有MINI-HOUSE LOGO嘅相POST我都已經留晒言, 今日CHECK過真係已經DELETE晒咖~!! 但未有MINI-HOUSE嗰啲我就冇權話佢哋偷相, 所以真係要各兔友搵搵有冇自己嘅兔兔, 然後留言俾佢哋等佢哋DELETE, 佢哋唔敢唔DELETE嘅~!!
佢哋啲惡行真係好令人討厭, 或者我哋真係要諗諗有乜方法唔俾人偷相呢~!!
Vinkivan 2009-11-28 07:01:54 PM
原帖由 勞仔 於 2009-11-28 15:27 發表
佢地同tvb有無關係嫁??
佢地做嘅野都幾可笑,偷人相又幫人改名:056:

佢哋同TVB係冇關嘅~ 只係用咗TVB嘅字眼~!!

快速發帖