又到聖誕~ 德福聖誕裝飾

打邊爐打到好夜, 影影下熄燈 = =

small_tra 2009-11-29 12:26:31 PM
我都有睇過~~~~!

佢好似有個摩天輪
wesky 2009-11-29 12:50:38 PM
YES, 呢張係摩天輪的其中一個輪  哈哈
katatata 2009-11-29 02:16:43 PM
@[]@ 我琴日先去完德福, 但因為太多人影相既關係~
XDD 我費事要兔爸等我太耐, 所以影左幾影, 就無影了~

wesky 2009-11-29 03:14:45 PM
我昨晚影左幾張佢就同我熄燈啦 =0=
果陣大約11點幾
katatata 2009-11-29 03:30:35 PM
XDDD 我琴日食完飯, 打左陣機, 10點幾就走了~哈哈
你太遲了, 遲了... 佢好多熊仔, 有排你影呀... 真係好多, 好令~xDD
咕咕媽 2009-11-29 04:25:11 PM
影得好靚....感覺好warm...:033:
FATO_W 2009-11-29 04:41:17 PM
好靚牙
我好少去德福個邊
第一次見識下佢d燈飾 #^39^#
ka@+ 2009-11-29 05:38:31 PM
好靚呀真係!!
我見好多fd都有post呢啲熊ge相上網..
但唔知喺邊..
而家知了=]
我決定要去影靚相#^53^#
vivipig 2009-11-29 07:04:12 PM
香港D燈飾真係好靚~ 年年新...
Auckland呢到.......唉~~~
商場都OK D, 有年年唔同, 不過都係牆上既花草, 冇架啦~~~
有間為於市中心街角既書局~
同一個聖誕老人, 我黎左10年, 佢用足10年~
仲未計我未移民之前WOR~
而家個聖誕老人都死下死下咁~ 原本係可以單眼同YUK手指~
而家隻眼好似反白眼咁, 隻手指好似要斷咁~ 做左咁耐都唔可以退休真係可憐~

快速發帖