真係激氣, 明明我走型仔路線架嘛
點知俾媽媽影左張咁既相, 之後仲同爸爸係咁笑我個樣好傻!激死我啦!

不過好彩佢地買左好多野俾我補返數!

有左呢張木檯仔我出黎就易好多啦,
仲可以成日匿響下面訓覺

跟住媽媽仲話特登買左呢張床俾我

我就話係廁所啦

(rabbit仔媽: 好貴架....又要洗喇:011: )

仲有得趁太陽伯伯未走時同我玩!
因為呢度4點就天黑齊架啦, 難得我今日早起身, 有太陽影D相都型D!

兔仔怡v3v 2009-11-30 12:44:22 AM
rabbit仔咁曳曳係張床仔到殊殊...
個張係床仔唔係廁所呀!!!:046:
好喜歡你對耳仔...好可愛:053:
wesky 2009-11-30 12:47:18 AM
故事說明床仔唔好買咁貴   哈哈
williamchw 2009-11-30 12:49:26 AM
:037: :037:  又要大洗喇~~ :011: :011:
sheena 2009-11-30 12:56:46 AM
wesky,
連床都唔再買添啦! 而家訂左D尿片諗住用黎舖床....索性俾佢當張床係佢籠外既廁所啦:050:

williamchw,
唔係第1次殊落去架啦! D尿片未送到黎之前都唔會再俾佢用張床...

rabbit仔:
阿咪媽, 我以為係廁所tim.......:044:
多謝你讚我呀!!開心:039:
雪姬女 2009-11-30 10:23:25 AM
rabbit仔~床仔黎架~唔係廁所黎架~衰仔~你做死你阿媽啦~!:013:
個樣有d似我囡囡wo~好可愛呀~過黎比ee抱抱錫錫先~!:037:

囡囡說:靚仔~可以做我男朋友嗎~!?:023:
ka@+ 2009-11-30 10:27:02 AM
好靚仔呀你>3<

好耐呢幾日都有太陽..
如果冇太陽..
真係有排乾..
smallsuishan 2009-11-30 10:29:16 AM
傻hill都係啦
買俾佢諗住俾佢訓
佢同我係上面小便 激死#^40^#
陳皮妹 2009-11-30 11:54:33 AM
rabbit仔,尿尿落床仔唔夠型嫁,你要改下先得嫁,
陳皮妹仲大獲,成日跳上我張床度尿尿,咁大張床冇得洗,激氣~~:052:

咕咕媽 2009-11-30 01:16:24 PM
哈哈~原來咁多小兔兔喜歡在床仔尿尿.....包括我一對寶貝....我們這班兔奴真可憐
FATO_W 2009-11-30 07:06:30 PM
你好可愛牙
最多你錫返兔媽一啖補數啦
我諗兔媽唔會嬲你架喇 #^39^#
千千 2009-12-1 12:25:33 AM
=3=  樣傻 先  得 人 鐘意
sheena 2009-12-1 09:56:22 AM
囡囡媽, 上次佢殊殊我洗左一次, 今次輪到rabbit爸洗啦!!呵呵呵!!
(rabbit仔: 囡囡乜你咁直接既:014: 好呀!!!!!)

ka@+, 我放左響暖爐附近烘, 都OK快乾呀!

smallsuishan, 我而家訂左d puppy training pads, 希望用左之後唔洗再洗床啦..

陳皮妹, 咁你點清理張床呀??我從來唔敢放rabbit仔上張床玩呀!
(rabbit仔: 原來咁唔型架...如果媽媽早D話我知我就唔殊落去啦!!)

咕咕媽, 係囉...今日rabbit仔出黎個陣又殊左落堆bubble紙度, rabbit爸估佢可能一坐落D軟稔稔既地方就會想殊殊..

fato_w,
rabbit仔: 多謝~~~~~錫左啦! 媽媽咁錫我點會嬲我喎!!

千千,
係呀! 所以我同rabbit爸錫到佢燶呀!
雪姬女 2009-12-1 10:00:28 AM
原帖由 sheena 於 2009-12-1 09:56 AM 發表
囡囡媽, 上次佢殊殊我洗左一次, 今次輪到爸洗啦!!呵呵呵!!
(rabbit仔: 囡囡乜你咁直接既:014: 好呀!!!!!)

ka@+, 我放左響暖爐附近烘, 都OK快乾呀!

smallsuishan, 我而家訂左d puppy training pads, 希望 ...

囡囡說:rabbit仔~快d返黎hk同我拍拖拖啦~我驚我掛你掛到茶飯不思啦~陰公~!:050:
sheena 2009-12-2 10:19:22 PM
原帖由 雪姬女 於 2009-12-1 10:00 AM 發表

囡囡說:rabbit仔~快d返黎hk同我拍拖拖啦~我驚我掛你掛到茶飯不思啦~陰公~!:050:

rabbit仔: 囡囡, 媽媽話可能出年有機會可以返香港呀!! 有好消息我再話你知呀!!

快速發帖