喵喵媽o係度過左一段好開心既時光
不過我決定左唔再上黎
亦都唔會去兔聚了
有d事令我覺得好唔開心
我情願唔同大家分享兔兔既事
保重喇各位
謝謝各位兔媽兔爸教識左我咁多兔兔知識
我會一直都咁錫佢地
保重
最後付上一張喵飯照...

lingyan 2009-12-2 08:56:47 PM
大家唔駛擔心,喵媽無事。 :053:
sheepman 2009-12-2 09:12:20 PM
原帖由 lingyan 於 2009-12-2 08:56 PM 發表
大家唔駛擔心,喵媽無事。 :053:

咁發生咩事呀??
sheena 2009-12-2 09:46:00 PM
喵媽唔好走啦,
希望你可以解決件事, 返番黎啦~~我唔捨得喵喵呀!!
又或者你可以講件事出黎, 大家一齊幫你解決!
hh0 2009-12-2 11:17:33 PM
如果喵媽想講既出post已經講左啦
喵媽選擇唔再上黎, lingyan都話無事唔使擔心
甘大家就尊重喵媽既決定啦
雖然呢度失去左一位兔友
但大家一定仍會記得喵飯
喵喵 2009-12-2 11:40:40 PM
各位兔媽兔爸
真係好對唔住要你地擔心
而且亦好對依個mini-house唔住..因為都唔關mini-house事
我就係依度出post話唔開心~~
唔關依度任何一個兔爸兔媽事 你地無令到我唔開心過 
反而我O係度同你地傾計好開心
我都好過意唔去 所以係度解釋返唔關依度事
係我去完塔門個兔聚後 本身去玩成日好開心
不過D相出左黎之後 個個在FB留言話喵喵攻擊我就覺得好反感
而且有D唔係養兔之人 一條兔既生命係咪要咁樣俾人話呢
放兔係一個好白 痴既活動咩?? 養兔好白 痴咩??? 點解D人要咁講...
而且我錫兔係因為兔兔可愛 就算隻兔兔生得醜樣 咁又點呢 都係一條生命
睇人都係啦 睇樣架咩 唔係睇人品架咩...
點可以咁樣話我地d兔兔呀∼∼∼
另外, 反而返返依個網見到咁多愛兔既人感覺返人間有情...
我唔會走啦 sorry~~ 我仲要同各位兔爸兔媽傾計~^^
hh0 2009-12-2 11:45:01 PM
多謝喵媽返黎依度平反,
真係以為mini-house令到你不快
welcome back !!!!!!
咕咕媽 2009-12-2 11:56:47 PM
喵喵媽..無事就好..唔使唔開心啦~難聽的說話就不要太在意..這樣自己會過得開心點..:021:
兔仔怡v3v 2009-12-3 12:11:40 AM
琴晚聽見你同我講話唔再上黎呢到...又叫我保重...
個心好唔舒服...
不過見到你依家冇唔開心就好喇...
請真把口生係人地到既都唔需要理會佢講D乜野...
做人最緊要係問心無愧
喵女)) 2009-12-3 12:17:40 AM
我D朋友都會咁話小吉=[
...又話我有兔友好ON X
我就問佢地係咪唔抵得-V-
千千 2009-12-3 12:33:21 AM
邊 會 牙

喵喵 不知 幾 可愛
佢 地 唔 識 野 jei
唔 好 理 佢
elyse)) 2009-12-3 01:12:13 AM
香港係國際大都會,真係咩人都有....

而且養兔,只要自己喜歡就得...
人家看上去的缺點,自己睇做優點/特點米得lor...
洗鬼理人咁多,佢地講米當佢地成日無刷牙.......
把口特別臭lor...

喵喵 都叫醜,我通街都搵到d女/男仔樣衰過喵喵...
話喵喵樣衰個d企出黎,睇下佢有幾索,有幾靚...:052:..啍

小米 2009-12-3 01:17:09 AM
喵媽...你要知道哩個世界上面有好多井底蛙ka!
無聊人咁講野唔需要理會!!
d 人連兔兔都去攻擊~出埋post, 係你朋友list見到都會笑佢膚淺
sheena 2009-12-3 01:34:36 AM
喵媽你唔走就好啦!!
其實唔使理個D批評你/喵喵既人
你睇下, 喵喵咁錫你, 去玩完之後其他兔媽兔爸同兔兔又俾到咁多開心你,
佢地既意見感受先值得你去重視呀

你既朋友話你放兔白 痴, 佢地花時間笑你話你又唔白 痴啦咩?
與其因為呢D無謂人唔開心,
不如多D上黎同一班志同道合既朋友傾計, 多D同喵喵去玩啦~
redbean 2009-12-3 02:11:37 AM
喵喵, 你唔好再唔開心啦, 如果覺得佢地無理
一於鬧返佢

其實我屋企人都成日話我架
成日都話我同Kulu講o野百痴
就話Kulu無腦
仲話我叫自己做媽媽變態

但係我一於少理, 當佢地無到
真係好頂唔順個陣咪鬧返佢地
佢地係我屋企人, 我先認下

如果係我d friend
仲要係我FB 咁講
我一定鬧到佢地死,
仲要 del 呢d人.
朋友可以間架ma

希望你快d搵到d同你志同道合o既朋友
開心番
雪姬女 2009-12-3 02:25:42 AM
喵喵媽~你消化到我同你講既野我好開心呀~我唔想你唔陪我一齊玩minihoues呀~!
你係我玩minihoues第一個fd~你係我師父黎架~唔好唔要我呢個好徒兒唷~!
冇左你我會好hurt架~唔好為左d白木而hurt到自己啦~咁樣會中晒d白木招架~!
你唔可以離開我架~我當左你係我的好妹妹架啦~u see~!?
以後有咩事第一時間可以同我傾架~我點都會幫你拆掂不開心的~我點都會撐你的~!
you is my fd i miss you forever~!

p.s : 喵喵佢其實好可愛架~好懂性的~樣不重要~最重要是牠的快樂和性格~!
p.s : 請大家唔好笑我同嫌我肉麻就好了~!XD

快速發帖