電話費無故要交2000多元

致電到3台查詢,3台話我玩交友網站 (囧

我根本就無玩過,我有玩過我會認,但我真係無做過囉!

我老豆打去問3台,3台啲人仲話吾清楚嫁間公司名,地址

只係得個熱線+網址 ; 真係好恐怖囉吾該!#

我老豆係簽合約時都話到明係吾要呢啲廣告

但佢竟然就仲要sd過黎要我交錢,果個人仲話 無可能 !?

真係好無奈吾該,無喇喇比人屈2000幾蚊.玩哂喇~

3台果個人仲話果間公司係同3台係有掛鉤,有掛鉤都吾知間公司野?

咩道理黎嫁先?? 評下理 /口\

-------我在別壇問過;
有人話我電話no.可能比人盜用左(?)

燒雞。﹏。)) 2009-12-10 08:42:24 PM
雖然我未試過呢個情況,
不過就一定唔好交!!!!點都唔可以比佢得逞....
平時呢d台就係呃埋呃埋唔少消費者嘅$$。

唔知可以喺邊到投訴呢:026:
ka@+ 2009-12-10 08:43:09 PM
我都試過..
但我個陣企硬..
電話又收多錢..上網又收錢(個陣我部電話已經全部SET晒唔開到任何網)..
打去問..
佢話紀錄有..但又唔肯講..又肯SEND個詳細GE單比我睇..

我咪係咁打去投訴..仲落埋3 SHOP同佢講..

最後都係要我男友幫手..3先肯取消個啲收費..

樓主係咪女仔??
FATO_W 2009-12-10 09:07:52 PM
一定唔好交牙!
之前我個fd都試過
佢阿媽就幫佢打去3度鬧鬼佢
最後唔洗交
依d情況一定要企硬 惡過佢 咁佢就唔會[哈]到你啦!
chocolate301 2009-12-10 09:18:40 PM
係呀!!!你企硬,惡過佢...再唔係話投訴佢公司等等~
佢最尾就唔會收o架啦!!!
呢d公司好多都係咁,,,
wesky 2009-12-10 09:43:27 PM
緊係唔交啦
投訴佢
光之天使)) 2009-12-10 09:53:17 PM
我都係用緊 3 wor...
嘩...有d咁既事,仲咁多人試過!?
我要記住先得
喵喵 2009-12-10 10:03:38 PM
我都係3架...
我由 orange用到依家... 都真係未試過有依d情況
我唔係唔信你 我信你, 不過無啦啦俾人屈 不如你打去同佢d manager傾下啦
$2000 wo==
我平時俾人屈錢都係上網公司 無試過電話公司...
-滴jaIiI`:) 2009-12-10 10:34:56 PM
原帖由 ka@+ 於 2009-12-10 08:43 PM 發表
我都試過..
但我個陣企硬..
電話又收多錢..上網又收錢(個陣我部電話已經全部SET晒唔開到任何網)..
打去問..
佢話紀錄有..但又唔肯講..又肯SEND個詳細GE單比我睇..

我咪係咁打去投訴..仲落埋3 SHOP同佢講..

...

係阿!佢都話會sd個詳細月結單比我!
佢都話有紀錄,我老豆打去問之外仲投訴埋

-滴jaIiI`:) 2009-12-10 10:37:42 PM
原帖由 燒雞。﹏。 於 2009-12-10 08:42 PM 發表
雖然我未試過呢個情況,
不過就一定唔好交!!!!點都唔可以比佢得逞....
平時呢d台就係呃埋呃埋唔少消費者嘅$$。

唔知可以喺邊到投訴呢:026:

我老豆而家幫我打去佢間公司到投訴.
話無故要交2000幾蚊
-滴jaIiI`:) 2009-12-10 10:38:51 PM
原帖由 fato_w 於 2009-12-10 09:07 PM 發表
一定唔好交牙!
之前我個fd都試過
佢阿媽就幫佢打去3度鬧鬼佢
最後唔洗交
依d情況一定要企硬 惡過佢 咁佢就唔會[哈]到你啦!

嘩`原黎甘多人都試過比佢屈-,-
3台真係好無理取鬧,佢話同果間公司有掛鉤,
但就連公司名,地址都吾知,有咩可能先?
-滴jaIiI`:) 2009-12-10 10:39:30 PM
原帖由 chocolate301 於 2009-12-10 09:18 PM 發表
係呀!!!你企硬,惡過佢...再唔係話投訴佢公司等等~
佢最尾就唔會收o架啦!!!
呢d公司好多都係咁,,,

而家我老豆就係話死都吾肯交;D
- 你有無試過?
-滴jaIiI`:) 2009-12-10 10:40:18 PM
原帖由 光之天使 於 2009-12-10 09:53 PM 發表
我都係用緊 3 wor...
嘩...有d咁既事,仲咁多人試過!?
我要記住先得

原黎好多兔友都係用緊3 XD
你都要小心啲,佢1屈就屈成千銀-[]-
-滴jaIiI`:) 2009-12-10 10:41:36 PM
原帖由 喵喵 於 2009-12-10 10:03 PM 發表
我都係3架...
我由 orange用到依家... 都真係未試過有依d情況
我唔係唔信你 我信你, 不過無啦啦俾人屈 不如你打去同佢d manager傾下啦
$2000 wo==
我平時俾人屈錢都係上網公司 無試過電話公司...

我上網反而無事啵XDDD
我平時月費都係百幾蚊之麻,
佢就算點都好都屈左我成2000蚊有多!
redbean 2009-12-10 11:55:31 PM
佢send左個detail俾你之後,你再睇下
如果你真係無用, 一定唔好交呀
打去鬥佢地....話到要去消費者委員會投訴 同 報警
就得架啦

快速發帖