好耐冇上過兔協個領養區,今日先見到協和已經俾人領養左...

一開始係因為佢同MAX好似所以特別留意佢,成日擔心冇人領養TIM

好開心佢終於有個家#^39^# #^39^#

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

兔兔資料
兔子名稱: 協和     
品  種: 家兔
顏  色: 白色
性  別: 男   (未絕育)
年  齡: 不詳
棄養原因: 主人敏感,現暫居於本中心。  
特  性: 健康及飲食習慣良好。  
其他註明: 已於2009年10月22日被領養。

++++++++++++++++++++++++++++++++

下面E隻係我隻MAX....

喵喵 2009-12-17 03:26:16 AM
真係好似呀 >w<
陳皮妹 2009-12-17 04:39:26 AM
好彩呢個世界仲有善心人~~
elvisli 2009-12-17 10:13:13 AM
總有人不理會兔兔外表的善心的主人
Cody)) 2009-12-17 10:50:55 AM
希望係SPCA班家兔都可以好似協和咁有個屋企啦!
千千 2009-12-17 04:19:48 PM
以為 係 協和 中學  tim
xddd
但 好 鬼  似 呢#^9_003^#
sheepman 2009-12-17 07:13:14 PM
我家隻艇塊面冇咁尖
但都係同品種呀#^11^#
FATO_W 2009-12-17 09:38:27 PM
haha話說我以前係協和小學 xd
佢同max係好似牙!
始終家兔係無其他品種咁可愛...
好在仲有兔友好好咁比一個家佢 希望佢以後生活得幸福快樂啦!
wawingkei 2009-12-17 10:52:32 PM

回復 8# 的帖子

e? 你都係協和小學嫁..我都係呀!! 我是pm的~上年先畢業~XD
FATO_W 2009-12-17 11:18:57 PM

回復 9# 的帖子

我都係pm 不過我畢左業好耐喇 #^77^#
firen_freeze)) 2009-12-18 12:58:47 AM
乜有咁樣名的學校嗎?

唔知同協和(兔)有冇關係呢?

BTW,我覺得家兔比起一D寵物兔個樣更得意.....MAX E張我都搵左好耐先搵到咁似角度的相#^39^#

唔知係咪對兔仔的第一印象都係由身係家兔的MAX同肥雪,所以總係覺得唔似家兔就唔係兔的感覺......(一定係MAX對我落左迷藥啦#^67^# )

所以最後個結論都係兔奴式O既:全世界都係我隻仔最得意.....之類.#^67^#

然後見到耳仔大大隻,豎得高高,影相三七面,個樣勁串果D(根本係MAX的招牌動作)就覺得最得意....
FATO_W 2009-12-18 01:26:49 AM

回復 11# 的帖子

哈哈 係
個個兔友都覺得自己隻仔/女係最可愛既 #^74^#
tongtong 2009-12-18 01:34:28 PM
有時覺得如果兔友真係唔係因為隻兔兔0既樣去買/ 領養佢真係超超超好人。

哈哈, 兔媽們一定覺得自己0既寶貝係最可愛0既呢!!!
小糖^^ 2009-12-18 02:41:40 PM

快速發帖