相機冇你地影出黎果D咁令><
不過睇住先NA~
我同兔爸都唔舒服 所以1齊影左幾張就走左LU
冇影到BURGER GE寫真.....=3=

kikocheese 2009-12-27 01:40:25 AM
d相都幾令呀,夜晚都影得幾清楚,burger好可愛呀,:023: 好過我家KOBI都唔肯著,一見件衫就發哂脾氣..............:024:

件衫衫唔知係邊度買既呢???我都買左,已經係最細碼,不過都係大得滯.....:044:

wesky 2009-12-27 01:45:58 AM
:038: 好溫馨AR~~~
wincy)) 2009-12-27 01:56:14 AM

回復 2# 的帖子

好暗呀D相
平時兔爸有精神GE話都會較下部機  影得會好D
可惜果日2個都唔舒服  係咁2影左就算LU  ><

BURGER著6號衫仔就岩岩好   8跪就會有小小鬆
如果日本SIZE GE1號就仲未岩著
希望新年果時著得到NA~~
D衫仔我全部都係自己公司買JA
所以次次有新貸番我個銀包就慘NA   XDXD
wincy)) 2009-12-27 01:56:58 AM

回復 3# 的帖子

D相係呃人GA~
嘻嘻~~
wesky 2009-12-27 02:00:40 AM
無腳架影夜景人像係難d
無手震好勁啦
wincy)) 2009-12-27 02:16:30 AM
咁佢揸機又真係好過我GE
比我1定手振再加影唔哂3個  哈哈
次次都係我冇左半個頭  XD
elvisli 2009-12-27 07:39:03 AM
好危bor..咁多人仲抱到兔兔咁高=.=...

anyway...最緊要安全至上..因為前幾日單浸親兔兔並不是空口講白話..

有兔兔是會怕人多而失控的..

至於影相方面..其實只要用腳架+慢快門就可以影到好好既夜境

祝新年快樂

wm20472 2009-12-27 09:07:59 AM
都幾好呀∼對面海d燈飾都影到
祝你哋快d好返, 聖誕快樂
kikocheese 2009-12-27 09:15:17 AM
原帖由 wincy 於 2009-12-27 01:56 AM 發表
好暗呀D相
平時兔爸有精神GE話都會較下部機  影得會好D
可惜果日2個都唔舒服  係咁2影左就算LU  ><

BURGER著6號衫仔就岩岩好   8跪就會有小小鬆
如果日本SIZE GE1號就仲未岩著
希望新年果時著得到NA~~
D衫仔 ...

你公司係邊度???我得閒都想去睇下,可以嗎???
wincy)) 2009-12-28 12:22:16 AM

回復 8# 的帖子

我幫佢落左胸帶  再繞實左我隻手
所以佢跳走都即刻可以捉番實佢
同埋我成日都帶佢出黎  所以佢抱住都幾乖GA^^

D腳架好重呀><(因為係平野XD)    帶完BURGER都冇手拎咁多野
兔爸就去完飲先搵我地  所以咩都冇帶到呀.....
wincy)) 2009-12-28 12:24:24 AM

回復 9# 的帖子

影得唔清MA..
兔爸又唔比我去果D檔口仔到比$人地幫我地影...
話好貴WOW   >3<

今日睇完E生好左D GA NA~
不過怕傳染比BURGER....
wincy)) 2009-12-28 12:26:46 AM

回復 10# 的帖子

知唔知翔龍灣係邊呢?
我公司係正佢對面^^

耐唔時都有D養兔仔GE客入黎買野GA~
kikocheese 2009-12-28 12:29:05 AM
原帖由 wincy 於 2009-12-28 12:26 AM 發表
知唔知翔龍灣係邊呢?
我公司係正佢對面^^

耐唔時都有D養兔仔GE客入黎買野GA~

唔好意思呀,我唔係好知,近住邊既呢???
wincy)) 2009-12-28 12:35:31 AM
9龍城碼頭果邊^^

快速發帖