我仔仔叫小白....各位hihi...

佢係我送比老婆既聖誕禮物...前兩日老婆睇中左另外一隻...叫我送比佢做情人節禮物....考慮中...

因為撞正我地搬屋...所有野都好呢bar....
今日終於攪掂左佢既所有野....

新既籠...後而個塊毯係老婆今日係唔知邊樹買返黎.....本身佢話買黎比佢訓...但係後面有講點解

買左依個板....超好...同係出面cut一塊差唔多價...但係依隻係一買就用得...因為岩我地個籠個size...
我仲要拎左小白媽d暖貼...再搵毛巾放係上面....

小白所有野都有logo...design by 小白媽....

小威既靚仔相...

放左暖貼...佢勁鐘意...
千千 2010-1-8 01:45:35 AM
你 地 真 係 細心   "
相相 都 有 "
=3=  再 post 多 d  小白 既 相相 牙 ^^
rachellau19987 2010-1-8 01:48:19 AM
好可愛啊!!!!!!!!!!!!!!!
不過如果另外一隻係領養返黎做情人節禮物會顯得更有意義。
如果2隻兔兔一齊,可能bonding時間要用好多wooo,考慮清楚~~~
同埋if 唔好采病好易一齊病,睇e生睇就好貴ga~~
wesky 2010-1-8 01:48:21 AM
歡迎你啊
鼻仔有冇黃色分泌物?
有時間帶佢做身體檢查, check 清楚有冇病
養多一排, 再決定養唔養多隻比較好
casuta 2010-1-8 01:56:58 AM
嘩~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
小白好可愛好靚仔呀~~

(我想重申~~小白係得你先會叫~~佢個名係叫李小威囉~~)
sheena 2010-1-8 01:59:42 AM
haha, 我仲響度諗..點解明明叫小白, 但D貼紙個名叫威威既!?
你地好有心機呀!
同埋小白/威威(!?)好可愛呀^^
casuta 2010-1-8 02:03:28 AM
原帖由 千千 於 2010-1-8 01:45 AM 發表
你 地 真 係 細心   "
相相 都 有 "
=3=  再 post 多 d  小白 既 相相 牙 ^^

未影呀~~但係呢~~我地係屋企set左cam~~係for我地係鋪頭都可以睇到佢係屋企既情況~~
你都可以黎睇架~~我地長開既~~

按依到收看威威直播
光之天使)) 2010-1-8 02:03:47 AM
我都係咁話~
初學養兔,最好先養一隻,
養耐左先再決定la~
而且我見威威都仲係bb~
都要小心照顧~一隻會專注d
casuta 2010-1-8 02:05:20 AM
原帖由 rachellau19987 於 2010-1-8 01:48 AM 發表
好可愛啊!!!!!!!!!!!!!!!
不過如果另外一隻係領養返黎做情人節禮物會顯得更有意義。
如果2隻兔兔一齊,可能bonding時間要用好多wooo,考慮清楚~~~
同埋if 唔好采病好易一齊病,睇e生睇就好貴ga~~

係呀~~所以好多野都諗緊~~同埋我句說話唔係話要攸情人節禮物架~~
我係話叫佢買隻kitty錶比我~~之後佢話要錶定係隻兔女~~
我話錶係比我做情人節~~兔女係比威威既情人節禮物~~
casuta 2010-1-8 02:06:05 AM
原帖由 wesky 於 2010-1-8 01:48 AM 發表
歡迎你啊
鼻仔有冇黃色分泌物?
有時間帶佢做身體檢查, check 清楚有冇病
養多一排, 再決定養唔養多隻比較好

暫時都唔見佢有分泌物bor~~
casuta 2010-1-8 02:07:00 AM
原帖由 sheena 於 2010-1-8 01:59 AM 發表
haha, 我仲響度諗..點解明明叫小白, 但D貼紙個名叫威威既!?
你地好有心機呀!
同埋小白/威威(!?)好可愛呀^^

係得我老公先會叫佢做小白囉~~我地其他人都係叫佢做威威~~
casuta 2010-1-8 02:07:49 AM
原帖由 光之天使 於 2010-1-8 02:03 AM 發表
我都係咁話~
初學養兔,最好先養一隻,
養耐左先再決定la~
而且我見威威都仲係bb~
都要小心照顧~一隻會專注d

冇錯呀~~我對佢超好心機~~其實養多隻既機會唔高~~我見到可愛~~up下ja~~
hh0 2010-1-8 09:56:34 AM
唔怪之得啦,
一見post 張相明明係威威黎, 又話小白報到
原來係同一隻!!!
見到d 專用物品, 即時閃出….洗衣粉:056:
casuta 2010-1-8 03:34:40 PM
原帖由 hh0 於 2010-1-8 09:56 AM 發表
唔怪之得啦,
一見post 張相明明係威威黎, 又話小白報到
原來係同一隻!!!
見到d 專用物品, 即時閃出….洗衣粉:056:

冇錯~~我整個時都係到話威威洗衣粉~~
因為我地屋企呢~~我同威爸都有自己專用既杯呀碗呀個d既~~我地個大門都寫住Li's Family架~~
lung_1209 2010-1-8 05:34:39 PM
都睇唔到呀:050:

快速發帖