今朝早...見佢唔知做咩..
係咁LAM 自己隻左手....仲要LAM 勁耐...

我見又差唔多一個月冇CUT NAILS...SO 就BRING 佢去CUT NAILS 啦..
果個SALES 同BAMBI 都幾熟...
咁我就同佢講BAMBI 成日LAM 自己隻手...唔知係唔係有事啦...

咁佢CHECK 下..摸下...咁...話冇咩事喎好似...
THEN 佢就幫BAMBI CUT NAILS 啦...

一CUT...佢就話啦..." 個衰妹佢冇左隻指甲呀...唔怪得知佢成日LAM 啦..."
咁我而家可以做D 咩呀...?
光之天使)) 2010-1-9 04:21:12 PM
係咪有傷口呀?
如果係既話最好帶佢去醫生到check check~
傷口受感染的話會好麻煩的
小米 2010-1-9 04:47:59 PM
BAMBI 做乜玩到咁顛?
睇咗醫生未呀??
wesky 2010-1-9 05:35:57 PM
你check下佢有冇發炎, 如果發炎就要睇醫生啦
diobonnie 2010-1-9 06:12:29 PM
可能佢成日都要跳上張bed ..又jump 返落去咁掛..

不過我地下放左2個cushions...等佢跳落地唔會咁easy get hurt...

我頭先check 過...唔多覺有傷口...OR 發X....

發X既話...係好明顯架MA...RIGHT ?
小米 2010-1-9 06:31:15 PM
你不如影張相上來望望
甩甲嗰個位有冇發紅同腫??

快速發帖