我見佢個底濕濕地,係唔係要成張拎去洗??
thx!!
kwaikwai 2010-1-15 11:36:39 PM
係呀~~
之前didi 都o係上面賴尿...@@
成張洗...不過好難乾...吹左幾日... #^50^#
hh0 2010-1-15 11:42:54 PM
舖張尿片係vet bed下面會好D
happygirl2009 2010-1-16 12:18:34 AM
原帖由 hh0 於 2010-1-15 11:42 PM 發表
舖張尿片係vet bed下面會好D

我鋪左
張尿片吸左d尿,不過vetbed個底就濕濕地
係唔係都要洗??

平時都唔會亂vv
但鋪左張vetbed後森美唔知點解痾左兩篤vv係張vetbed度
琴日又係咁
今日又係咁=_=
wincy)) 2010-1-16 12:23:03 AM
唉  BURGER都係咁呀~~~
本身都識去次所GA~   
比左VETBED佢之後就完全去錯哂地方
就算暧番D拎走左張VETBED都仲係咁  -3-
happygirl2009 2010-1-16 12:56:33 AM
原帖由 wincy 於 2010-1-16 12:23 AM 發表
唉  BURGER都係咁呀~~~
本身都識去次所GA~   
比左VETBED佢之後就完全去錯哂地方
就算暧番D拎走左張VETBED都仲係咁  -3-

咁大件事??
我都好驚森美係咁呀:056:
兔婆 2010-1-21 12:03:31 AM
張vet bed本身唔係屬於隻兔, 隻兔佢不停抓張墊, 有兔都會咬, 但主人可以教隻兔no, 唔好咁,等兔知呢個動作係唔啱, 但一定唔好郁手打兔.

快速發帖