我隻兔仔佢平時都好地地架...不過呢幾日佢個右邊面腫左舊好大舊既野出黎呀(硬既)...我驚左住佢個喉嚨AR><
我好想帶佢去睇醫生...不過我屋企呢排發生左D事...真係冇錢同佢睇T^T兒家好膽心好驚...有冇人試過咁既經歷OR知道發生咩事...?:050:
kenixester 2010-1-18 06:35:06 PM
佢可能係D牙仔出現問題丫~~
一定要盡快帶翜去睇醫生喇~~
再拖就..............唔係咁好喇~~~~
wesky 2010-1-18 06:47:40 PM
除左睇醫生, 好難幫到你.. 諗辦法搵錢
LING)) 2010-1-18 06:55:59 PM
睇E生要成千文..比我之前我一定帶到佢去睇...不過兒家真係付膽5到...,好驚好驚....兒家生活費都係問題,就算我5食,比錢佢去睇E生,我媽都5很比我咁做!:050: 真係5知點算好...
wesky 2010-1-18 07:07:10 PM
http://www.npv.org.hk/content.asp
試下去呢度求助, 希望幫到你
crystal_xd)) 2010-1-18 08:00:12 PM
npv診金$150,藥另計
Futagoza_Kaniza 2010-1-19 02:14:35 AM
可能入面有牙瘡, 都係盡快帶去睇LA.
Cody)) 2010-1-19 11:43:10 AM
原帖由 LING 於 2010-1-18 06:15 PM 發表
我隻兔仔佢平時都好地地架...不過呢幾日佢個右邊面腫左舊好大舊既野出黎呀(硬既)...我驚左住佢個喉嚨AR><
我好想帶佢去睇醫生...不過我屋企呢排發生左D事...真係冇錢同佢睇T^T兒家好膽心好驚...有冇人試過咁既經歷O ...

我已經留咗言比你, 希望你早日回覆喇!
Cody)) 2010-1-19 02:27:00 PM
原帖由 wesky 於 2010-1-18 07:07 PM 發表
http://www.npv.org.hk/content.asp
試下去呢度求助, 希望幫到你

板主, NPV係唔識睇兔仔,果度只係幫貓狗.

快速發帖