各位兔媽兔爸
肥艇好耐冇同大家見啦#^39^#
事關佢好食好住郁都懶得郁
連我都深受佢影響
相都懶得影XD
而家俾大家睇下佢近況啦

兔婆話佢個pat大左喎#^13^#

各位兔媽兔爸,有冇掛住我呢?#^11^#

光之天使)) 2010-1-23 06:01:25 PM
艇仔~~真係好耐無見喇~
果然真係肥左好多wor~~
好食好住呢~^^
hh0 2010-1-23 06:20:37 PM
點止個pat, 成隻肥晒呀
感覺到 dum dum 下 #^11^#
sheepman 2010-1-23 06:48:02 PM
原帖由 光之天使 於 2010-1-23 06:01 PM 發表
艇仔~~真係好耐無見喇~
果然真係肥左好多wor~~
好食好住呢~^^

total媽...
你講得岩-_-
自從我換左隻草之後佢就大食左好多
兩個鐘加一大堆草..
就食窮我架啦#^41^#
sheepman 2010-1-23 06:48:44 PM
原帖由 hh0 於 2010-1-23 06:20 PM 發表
點止個pat, 成隻肥晒呀
感覺到 dum dum 下 #^11^#

哈哈
佢個pat等於佢三個頭咁濟囉
不過好好抱係真ge#^11^#
PhoenixY)) 2010-1-23 07:01:37 PM
艇仔你好呀, 你係咩兔黎架? 食咩草食到你咁肥呀, 大隻草呀?:073:
sheepman 2010-1-23 07:43:09 PM
原帖由 PhoenixY 於 2010-1-23 07:01 PM 發表
艇仔你好呀, 你係咩兔黎架? 食咩草食到你咁肥呀, 大隻草呀?:073:

哈哈
佢係家兔黎架嘛
梗係比其他兔仔大隻ge #^22^#
兔協個隻咩jojo草(本來想買oxbow架)
佢個樣好鐘意食咁#^23^#
你隻兔兔又鐘意食咩草啊?
PhoenixY)) 2010-1-23 08:30:41 PM

回復 7# 的帖子

皮蛋佢一番黎就係食momi, 我唔知佢之前食咩草, 但佢又ok喎,momi都肯食. 終於都搵到有家兔喇XD, 因為我成日覺得皮蛋係家兔黎架.
sheepman 2010-1-23 08:34:38 PM
原帖由 PhoenixY 於 2010-1-23 08:30 PM 發表
皮蛋佢一番黎就係食momi, 我唔知佢之前食咩草, 但佢又ok喎,momi都肯食. 終於都搵到有家兔喇XD, 因為我成日覺得皮蛋係家兔黎架.

皮蛋係咪買返黎架?
其實佢個樣都幾似家兔
但身形明顯俾肥艇細xd(ps我隻艇有4歲架啦)
momi莖多,皮蛋真係乖#^5_002^#
FATO_W 2010-1-23 09:07:15 PM
#^9_003^# 好耐無見喇!
肥艇大隻左好多牙
仲係好可愛
sheepman 2010-1-23 10:07:58 PM
原帖由 fato_w 於 2010-1-23 09:07 PM 發表
#^9_003^# 好耐無見喇!
肥艇大隻左好多牙
仲係好可愛

哎呀#^11^#
我之前仲覺得佢瘦左
不過兔婆話佢肥
我睇睇下先覺得真係wo#^13^#
PhoenixY)) 2010-1-24 05:00:40 PM
原帖由 sheepman 於 2010-1-23 08:34 PM 發表

皮蛋係咪買返黎架?
其實佢個樣都幾似家兔
但身形明顯俾肥艇細xd(ps我隻艇有4歲架啦)
momi莖多,皮蛋真係乖#^5_002^#

皮蛋係我領養架, 1歲了, 我已經覺得皮蛋大隻架, 睇相覺得艇仔係固pat pat大:073:, 皮蛋可能瘦左d啦. 你咁強調艇仔大隻, 有機會真想一睹艇仔有幾大隻. 我未試過買其他牌子既草, 唔知邊隻好. 皮蛋都係唔食粗枝架.:043:
sheepman 2010-1-24 05:45:30 PM
原帖由 PhoenixY 於 2010-1-24 05:00 PM 發表

皮蛋係我領養架, 1歲了, 我已經覺得皮蛋大隻架, 睇相覺得艇仔係固pat pat大:073:, 皮蛋可能瘦左d啦. 你咁強調艇仔大隻, 有機會真想一睹艇仔有幾大隻. 我未試過買其他牌子既草, 唔知邊隻好. 皮蛋都係唔食粗枝架.: ...

艇仔都係領養架
佢地可能真係同一品種#^11^#
oxbow應該隻隻兔都岩食啊,而且同momi差唔多價錢,可以試下~
我而家俾佢食個隻jojo佢好鐘意食!
pooh2347 2010-1-24 07:26:35 PM
你隻兔兔好可愛呀:023:
sheepman 2010-1-24 08:34:32 PM
原帖由 pooh2347 於 2010-1-24 07:26 PM 發表
你隻兔兔好可愛呀:023:

係好大隻就真XDD

快速發帖