喵喵" HIHI 各位EE 姐姐 哥哥 好耐無見喇
之前媽咪心情唔好 都無POST我地D相上黎
可能係媽咪太擔心我身體啦 依家有相相睇喇
唔知你地有無排住我同飯飯呢~~
依D係1月9日兔協嘉年華D相黎架
喵媽仲悉心幫我打扮好 連兔協個主辦人都讚我係明星兔
好多哥哥姐姐同我影相呀 連喵媽YAHOO BLOG D兔媽都好鐘意我啊~~
仲有一件好得別既事啊 就係飯飯搵到佢孖生哥哥呀
係YAHOO BLOG度 果個孖生哥哥個主人主動搵喵媽架 ^^
果日我激死左喵媽 我去兔兔賽跑 個個跑曬我仲掛住洗面面~~~
大家估下第9同第10張 左定右係飯飯丫

m1k1 2010-1-27 01:07:40 AM
喵喵飯飯#^9_003^#
kikocheese 2010-1-27 01:07:50 AM
喵喵媽,你終於番黎拿,攪到我幾咁掛住喵喵飯飯同你呀,你有時間POST多D相相TIM呀,唔係我唔放過你架:060:
喵喵真係好令好可愛,見到佢咁大隻,攬住佢一定好舒服啦,攪到我都想攬住喵喵呀
喵喵,你睇你媽媽為左你唔開心咁幾耐呀,你要乖乖呀,知唔知???下次賽跑叻女D拎個第一俾媽媽,唔好再掛住洗面咁貪令啦,知道無:023:
飯飯同另一隻真係好似樣呀,我都有上你BLOG度睇,個個人好似話係佢個朋友見到飯飯,之後話同佢個隻好似樣,所以叫佢上去你度睇,會唔會真係佢哥哥呢???:012: 係就好囉,飯飯又多個哥哥陪佢玩啦............:023:
redbean 2010-1-27 01:12:55 AM
喵喵同飯飯好乖呀
佢地咁定定咁一齊俾你抱, 好sweet 哩:038:
喵喵真係大個飯飯好多,哈哈

飯飯既孖生哥哥 都好似大個飯飯咁bor~
佢地可以扮照鏡:073:
choi_ching 2010-1-27 01:34:19 AM
我好掛住你地丫#^65^#
sheena 2010-1-27 01:35:45 AM
喵媽終於返黎啦!!!
飯飯越黎越得意, post多D飯飯相丫!!
Vinkivan 2010-1-27 01:43:36 AM
喵喵同飯飯嘅感情真係好呀~ 可以咁樣俾你抱住都唔會爭寵, 唔會走, 哈~ 真羨慕~!!
為食仔 2010-1-27 01:45:58 AM
佢地真係好乖,可以比你抱住咁耐,簡直不可思議!比我矇仔唔夠3秒即跳走,唔理幾高都照跳,反而反轉佢先唔會走,真怪...
bonedog 2010-1-27 01:54:11 AM
我話應該係右邊係飯飯xd
燒雞。﹏。)) 2010-1-27 02:05:11 AM
好乖好可愛呀!!!唔知有無兔兔賽跑嘅影片睇睇呢??
飯飯真係越大越似喵喵.我估左邊係喵喵右邊係飯飯
casuta 2010-1-27 02:54:12 AM
飯飯豬~~掛死契媽豬喇~~快d過黎比契媽咬啖先~~
其斤 2010-1-27 03:12:56 AM
喵喵同飯飯感情真係好好呢~~
一睇就覺得好SWEET SWEET:038:
小糖^^ 2010-1-27 10:04:28 AM
tracy)) 2010-1-27 10:57:03 AM
我估右手~~~~~因為睇返前幾幅相飯飯應該係無帶兔繩既~~~
wm20472 2010-1-27 12:56:38 PM
:012: :012: :012: :012:
已有 1 人評分P 點 收起 理由
wesky -2 無內容

總評分: P 點 -2   查看全部評分

快速發帖